Manapság mennyibe kerül egy jó teljesítményű laptop?
Szóval nekem most " rendes " számítógépem van, ezt el szeretném adni, és venni egy laptopot, DE nekem játszásra, meg netezésre kell a gép, szóval valójában arra vagyok kíváncsi, hogy laptopba belemennek-e ilyen 4 vagy 6 magos procik, videókártyának vmi ilyesmi vagy teljesítményben hasonló : Sapphire HD6850 1GB DDR5 11180-00-20R .. Szóval a laptopokba is lehet ugyanúgy rakosgatni, mint PC-re ? Mert anyumék is azt mondták szerintük vegyünk egy laptopot, ott nem fog millió kábel kiállni, nem foglal annyi helyet. Meghát az én gépem teljesítménye igen gyenge, ( egymagos prcoi ) nem viszi a nagyteljesítményű játékokat . Napokban akartam megrendelni a Cyrsis nevű játékot, de nem vinné a gépem. Mintahogy a GTA IV-et sem.. Szóval olyan alkatrészeket szeretnék belerakni, amik simán elvinnének ilyen játékokat. Persze nem kell túlzásokba esni, és egy fontos részlet még : MINDEN ALKATRÉSZ A NAGYKERBŐL LENNE HOZVA. Ismerősünknek van oda kártyája, szóval ha valaki itt összeállítana egy ilyen " nagyobb " teljesítményű laptopot, akkor esetleg odaírhatja majd, h kb mennyi jönne le a végsőárból, ha nagykerből lesz kihozva.
Húúhh. Szerintem ennyi lenne, előre is nagyon köszi annak, aki egyáltalán elolvassa :D
300k+
De ennyiből egy i7+HD5870/GTX460 SLI rendszert ki tudsz hozni ami jóval többet ért és még bővíteni is tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!