Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Manapság mennyibe kerül egy...

Manapság mennyibe kerül egy jó teljesítményű laptop?

Figyelt kérdés

Szóval nekem most " rendes " számítógépem van, ezt el szeretném adni, és venni egy laptopot, DE nekem játszásra, meg netezésre kell a gép, szóval valójában arra vagyok kíváncsi, hogy laptopba belemennek-e ilyen 4 vagy 6 magos procik, videókártyának vmi ilyesmi vagy teljesítményben hasonló : Sapphire HD6850 1GB DDR5 11180-00-20R .. Szóval a laptopokba is lehet ugyanúgy rakosgatni, mint PC-re ? Mert anyumék is azt mondták szerintük vegyünk egy laptopot, ott nem fog millió kábel kiállni, nem foglal annyi helyet. Meghát az én gépem teljesítménye igen gyenge, ( egymagos prcoi ) nem viszi a nagyteljesítményű játékokat . Napokban akartam megrendelni a Cyrsis nevű játékot, de nem vinné a gépem. Mintahogy a GTA IV-et sem.. Szóval olyan alkatrészeket szeretnék belerakni, amik simán elvinnének ilyen játékokat. Persze nem kell túlzásokba esni, és egy fontos részlet még : MINDEN ALKATRÉSZ A NAGYKERBŐL LENNE HOZVA. Ismerősünknek van oda kártyája, szóval ha valaki itt összeállítana egy ilyen " nagyobb " teljesítményű laptopot, akkor esetleg odaírhatja majd, h kb mennyi jönne le a végsőárból, ha nagykerből lesz kihozva.

Húúhh. Szerintem ennyi lenne, előre is nagyon köszi annak, aki egyáltalán elolvassa :D

2010. nov. 4. 19:30
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Laptopokat nem tudod úgy bővíteni mit a számítógépet. És hardverei is gyengébb teljesítményűek mint az asztali társaik. Ha neked fő szempont a játék akkor asztali gépet vegyél, de ezt itt leírtuk jópáran jópárszor.
2010. nov. 4. 19:32
 2/20 A kérdező kommentje:
Akkor mennyire lehet bővíteni ? Nem lehet laptopból olyat kihozni, hogy szépen fussanak rajta a fent felsorolt játékok ?
2010. nov. 4. 19:37
 3/20 anonim ***** válasza:
Úgy sose fognak futni mint egy ugyanannyiba kerülő asztali gépen. Kb ramot tudsz bővíteni azt se mindegyikbe meg talán vinyót itt ki is fújt.
2010. nov. 4. 19:39
 4/20 anonim ***** válasza:

300k+

De ennyiből egy i7+HD5870/GTX460 SLI rendszert ki tudsz hozni ami jóval többet ért és még bővíteni is tudod.

2010. nov. 4. 19:42
 5/20 anonim ***** válasza:
nekem is laptop van acerből már 200ért van elég komolya vagy most karácsonykor valami auchanvagy tesconál kifogsz jo áárat akor nem is olyan vészes...ugyanazt persze drágább laptopba mint asztaliba dehát ez a hordozhatoság ára... ami kimondottan kegyetlen laptopok azok azért benne vannak 4-500e be de azok tipikusan olyanok h még az uj játékokkal se tudod kihasználni
2010. nov. 4. 19:45
 6/20 anonim ***** válasza:
Asztaliba még egy gtx 480-at sliba kötve is ki tudnám használni.
2010. nov. 4. 19:47
 7/20 anonim ***** válasza:
Ki lehet, csak dupla, tripla áron, egyszerűen nem éri meg.
2010. nov. 4. 19:48
 8/20 A kérdező kommentje:
Most akkor megéri laptopot venni ? Lehet olyat összerakni belőle, amiknek jó a teljesítménye ( nem kell nekem hiperszuper ) , és elfutnak rajta ezek a játékok ( és max ilyen gépkövetelményűek ) : GTA IV, Cyrsis .... Valmi konkrétat pls ! Akinek van türelme nem rakna nekem össze itt egy laptopot ilyen feltételekkel ? :)
2010. nov. 4. 19:54
 9/20 anonim ***** válasza:
Nincs olyan hogy összerakni! Vannak konkrét konfigok amelyik tetszik azt veszed meg. Nem lehet olyat hogy te rakosgatod össze mint az asztaliba.
2010. nov. 4. 19:55
 10/20 A kérdező kommentje:
Ja értem .. Ezt nem tudtam. Ahogy elnézem, te értesz hozzá, milyet javasolnál nagyobb gépígényű játékokhoz ?
2010. nov. 4. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!