Gamer vagy irodai szék 50-70 ezer forint körül?
Napi nagyjából 9 órát töltök munka miatt székben, ezen felül pedig néhány naponta pár óra erejéig ugyanezen székben játszani is szoktam. Ez azt jelenti, hogy kifejezetten intenzív használatnak lenne kitéve. 70 kg alatt vagyok, így a teherbírás nem egy komoly szempont.
Nem szeretném meghaladni az 50-70 ezer forintos keretösszeget, még akkor sem, ha kicsit többért jobb minőségű széket tudnék venni. Sajnos mindig van kicsit több pénzért kicsit jobb ajánlat, így valahol meg kell húzni a határt.
Tud valaki legfeljebb ilyen árkategóriában olyan széket ajánlani, ami bírja a gyűrődést, esetleg komfortos is?
Ha esetleg van olyan, akinek tapasztalata is van az általa ajánlott székről, örömmel venném, ha pár szóban jellemezné.
Válaszokat előre is köszönöm!
Aztán később lehet nyígni, hogy az arra alkalmatlan szék szétbarmolta a gerincedet...
"Ez nem segítség"
Ha egyszer nincs ilyen, akkor mit vársz?
3 válaszoló:
Köszönöm szépen az ajánlást! Én is szemezgettem ezzel, de a 100 ezres ára miatt inkább további alternatívákat kerestem. Sajnos nem kapható 50 ezer környékén.
4. válaszoló:
A stílus maga az ember! Közérthetően leírtam a kérdésemben, hogy mindig lehet kicsit többért kicsit jobbat kapni, de van egy lélektani határ, amitől többet az ember az adott helyzetben nem akar vagy nem tud kiadni egy tárgyért.
Én olyan alternatívát szeretnék, ami ebben az árkategóriában egy korrekt választás.
Hiába beszélsz leereszkedően, attól még nem nyújtottál segítséget!
Köszönöm szépen! A Gamvist én is nézegettem, de gyakorlatilag semmilyen véleményt nem találtam róla.
A DXRacer viszont kimondottan jó ár.
Még egyszer köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!