Pest megyében irodai asszisztensnek havi bruttó 220. 000 forint fizetés jónak számít?
Figyelt kérdés
2019. jan. 28. 18:40
1/17 anonim válasza:
Nem. És máshol sem számít annak. Talán Kelet-Magyarországon.
3/17 anonim válasza:
Irodán jó az, most itt mindenki lefogja szólni, de húznák a szájukat, ha 3 műszakban kapnának csak ennyit fizikai munkával :D.
4/17 anonim válasza:
Én jónak gondolom. Legalább ennyinek kéne lenni a minimálbérnek bruttóban. Én ennyit számoltam ki, hogy például egy ember plusz még egy macskát tart, na, nekem erre jött ki ennyi pénz. És 80000Ft-os albérlettel számoltam. Hogy még valamennyicskét, talán egy nagyon minimálisat, vagy nemtom, félre is tudjon rakni. Nekem ennyi jött ki.
5/17 anonim válasza:
Hát ez nagyon az alja, de nyelvtudás nélkül egy asszisztens azért elég könnyen pótolható.
6/17 anonim válasza:
Ez valaki szerint komolyan jó? BRUTTÓ 220?? PESTEN? NETTÓ 146 EZER FORINT? Istenem, mit lehet csinálni PESTEN 146 ezer forinttal? Vegetálni egyik hónapról a másikra szülők mellett? Nem téged akarlak sértegetni, ez a céget minősíti, hogy van pofája ennyit adni. Elmész valahova eladónak, raktárosnak, gyári melósnak vagy bármilyen szakmát nem igénylő munkára, és már ott is nettó 200 felett kapsz.
7/17 anonim válasza:
Az összes közalkalmazottnak ennyi a fizetése, pláne első tíz évben, köztük a tanároknak vagy közigazgatási emberkéknek is, ami elég szomorú, mert egy tanár/oktató például sokkal többet tesz a társadalomért, mint az, aki az irodában pötyög.
8/17 anonim válasza:
Igen van ilyen ohh de meglepo plane kozszferaba..igen a rakodomunkas tobbet keres igen a raktaros..penztaros elado igen a legalja kulimunkas is ez ìgy igaz meg a gépsoron is..de azt elfelejtik ezek mennyire nehez es megterhelo melok akik hasonlitjak az irodait a kulival nyilvan nem tudjak h azok mondjuk netto 200ert mit vallalnak milyen korulmenyek kozott dolgoznak milyen kornyezetben valtott muszak koszos retkes uzem vagy raktar droid banasmod stb stb.Nincs körömreszelde nincs kave cigi szunetecske csacsogas a folyoson facezes, meleg iroda, kenyelmes szék s még sorolhatnam a tovabbi komfortokat egy irodai munkanal.
9/17 A kérdező kommentje:
Igen, egyébként 8 órás bejelentett munka egy multinál.
Én őszintén szólva keveslem, de ezt csak amolyan "átmeneti" munkának tekintem, és tavasszal keresek egy jobbat.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2019. jan. 29. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!