Laptopon nincs operációs rendszer, hogy tudnék rakni rá?
Alapból tudom, hogy hogyan kell telepíteni, de nem tudom bebootolni. CSM lehetőség nincs, a secure bootot kikapcsoltam.
Nagyon szükségem lenne a laptopra, holnap interjúm lesz.
Valaki járt már így?
Érdekes, a win 10(et egyből bebootolta.
Köszönöm a segítséget, ment a zöld mindenkinek!
Ezekbe a modern laptopokba direkt olyan BIOS-t tesznek rá, hogy az átlagfelhasználók ne tudjanak telepíteni rá csak a hozzáértőbbek.
Ha telepítésnél eljutunk az internetig (Win.11-nél már kötelező) - parancssor ablak megnyitása: Shift + fn + F10 billentyűk. - Parancs:
oobe\bypassnro
A gép újraindul és akkor már tovább lehet telepíteni a "Nincs internetem"-re kattintással és akkor már kilehet hagyni a "Microsoft-fiók"-ot is.
__________________________________________________________________________________________
vagy:
Rufus-szal készíteni a telepítőt. Készítéskor be kell pipálni a "Követelmény eltávolítása: online Microsoft fiók" és telepítés közben a "Nincs internet"-re kell kattintani.
Ne offline telepíts mert sokat vesztesz vele.
Töltsd le az MCT-t és azzal hozd létre a pendriveot.
"F10-es megoldás működött, sajnos a driveres téma viszont nem."
Nekem is vagy 3-4 féle driver-el kellett próbálkoznom mire jó lett az egyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!