Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Programozók, a Switch IT...

Programozók, a Switch IT fejvadászcég leak-jében találtatok valami érdekeset?

Figyelt kérdés

Az elmúlt órában mentem végig a listán kíváncsiságból, cat *.csv | tr ";" "\t" | sort | less -S, hogy ne rohadjon ki az agyam teljesen. Nem találtam túl sok ismerőst, végképp nem olyat, akihez bármi érdekes vagy felháborító lett volna írva.

Ellenben rajta volt egy egyetemi évfolyamtársam, aki annó nem tűnt valami éles késnek, talán le is szakadt egy évvel menetközben, de LinkedIn-en rákeresve kiderült, hogy FAANG-közeli cégnél ül levels.fyi alapján olyan évi 3-400 ezer dollárt fizető poziban. A napi gyomros ezzel meg is volt :)

okt. 2. 15:24
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
40%

"Ellenben rajta volt egy egyetemi évfolyamtársam, aki annó nem tűnt valami éles késnek, talán le is szakadt egy évvel menetközben, de LinkedIn-en rákeresve kiderült, hogy FAANG-közeli cégnél ül levels.fyi alapján olyan évi 3-400 ezer dollárt fizető poziban"

En tobb evvel szakadtam le es FAANG-nal ulok. Annyi, hogy en azert szakadtam le, mert buliztam tanulas helyett.

okt. 2. 15:34
 2/26 A kérdező kommentje:
#1 nagy a világ, vannak ilyenek, épp emiatt csak akkor érdekes, ha ismered is az embert, és nem nézted volna ki belőle. Ettől még neked is congrats and f**k you :)
okt. 2. 15:47
 3/26 anonim ***** válasza:
86%
Én most néztem át, de nem találtam senkit akit ismernék.
okt. 3. 19:06
 4/26 anonim ***** válasza:
37%
Egész érdekes kommenteket írtak a toborzók a jelentkezőkről. Innen is látszik, hogy a HR-esek inkompetensek.
okt. 4. 14:31
 5/26 anonim ***** válasza:
39%
#4 mondjuk altalanositani nem sok ertelme van, mintha azt mondanad, hogy a programozok inkompetensek, holott eleg nagy kulonbseg van valami fos kkv-nal dolgozo kokler meg mondjuk egy Google Staff Software Engineer kozott.
okt. 4. 14:58
 6/26 anonim ***** válasza:
65%

Nem biztos, hogy a kifogásolt megjegyzések mind a cégnél dolgozók saját kommentjei voltak. Lehettek közöttük a cégek emebreinek válaszai is (mint elutasítás indoka). Mert azok sem szentek.

A legaggályosabb az, hogy a mentés csak úgy mindenki számára elérhető volt és bárki böngészheti. No offense, megértem, van olyan is, hogy kíváncsiság.

5: "holott eleg nagy kulonbseg van valami fos kkv-nal dolgozo kokler meg mondjuk egy Google Staff Software Engineer kozott"

Egyáltalán nem biztos, hogy szar a kkv-nál dolgozó és a Google-nál dolgozó egy Isten.

Sok változótól függ, hogy ki hova sodródik és ezek közül az, hogy ki mennyire jó szakember, csak az egyik.

U.i.: Csak próbáltam korrekt lenni. Sry, ha valakit mégis megsértettem.

okt. 14. 16:41
 7/26 anonim ***** válasza:
39%

"Egyáltalán nem biztos, hogy szar a kkv-nál dolgozó és a Google-nál dolgozó egy Isten"

Es ezeket ki allitotta? Azt irtam, hogy nagy kulonbseg van koztuk.

okt. 14. 17:54
 8/26 anonim ***** válasza:
60%

7: Ott van a korábbi válaszodban: Azt írtad, hogy van különbség egy 𝙠ó𝙠𝙡𝙚𝙧 és egy Goole-nál dolgozó Staff Software Engineer kozott. Ezt nem lehet máshogy értelmezni mint úgy, hogy a magyar vállalkozásban dolgozó egy kókler (rossz, szar), a Google embere a logikát követve a másik véglet, a nagyon jó, a kiváló.

Ami ugye egyáltalán nem biztos. Nézd, a legjobb, ha nem nézünk le senkit. Már attól jobb hely lesz a világ.

okt. 14. 19:10
 9/26 anonim ***** válasza:
27%
Jav.: Goole=Google (Ami már Alphabet, ha jól tudom és a Google már csak egy leányvállalata?)
okt. 14. 19:12
 10/26 anonim ***** válasza:
68%

8-as ez általánosságban abszolút így van. Nyilván a top talent nem fog a Jóska-Pista Kft-nél fog sorban állni, mikor máshol sokszoros pénzért dolgozhat együtt a világ legjobbjaival, a tech szektor legnagyobb presztizzsel bíró cégeinél, (száz)milliók által használt termékeken, egy szerencsétlen balfaszt meg már az első telefonos körben kiszórnak mondjuk egy Nvidianál, ha egyáltalán átjut az automata szűrőn, meg a HR-es kislányon. Ezek többsége még angolul sem beszél olyan szinten, hogy egyáltalán legyen reális esélye 4-8 angol nyelvű interjún megfelelni.

Persze ezzel semmi probléma nincs, mindenkinek megvan a maga helye.

okt. 14. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!