Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A pendrive-omról hirtelen...

A pendrive-omról hirtelen midnen letörlődött. Mi történt?

Figyelt kérdés

Volt rajta anyag. Plusz kb 10 képet raktam még rá, biztonságosan távolítottam el, majd a másik gépen, ahova át akartam rakni a cuccost, már azt írta hogy üres a pendrive.

Visszamentem az első géphez, utána már ott is az volt.

Mi történt?

Van rá esélyem, hogy megvannak a dolgaim?

okt. 1. 20:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Véletlenül egy másik lemezt választottál le.

Egyébként a pendriveok nem a megbízhatóságukról híresek.

okt. 1. 20:38
 2/10 A kérdező kommentje:
Kösz, csak ezzel nem vagyok előrébb...
okt. 1. 20:40
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Cseréld le USB3 SSD-re és másold rá újra.
okt. 1. 20:46
 4/10 A kérdező kommentje:

#3 A gépemen már nincs meg...

Ezvan...

okt. 1. 21:14
 5/10 anonim ***** válasza:
89%

"Kösz, csak ezzel nem vagyok előrébb..."

Már bocsánat, de mire számítottál? Hogy mi itt a seggünkből előrántjuk a fájljaidat?

Pendriven NEM TÁROLUNK OLYAT, ami máshol nincs meg. Bármikor bef..shatnak gyakorlatilag. A számunkra fontos dolgokat pedig megtartjuk egy számítógépen/telefonon és feltöltjük párhuzamosan egy felhő tárhelyre is, vagy legalább kimásoljuk egy külső háttértárolóra.

okt. 1. 23:09
 6/10 A kérdező kommentje:

Bocs hogy megkérdeztem, mert mindent is tudni kellett volna előre, mert alap hogy mindenki kocka.

Majd ha bármikor neked kell segítség én is felsorolom hogy mit kellett VOLNA, mert alap hogy már előre tudod. Majd biztos sokra mész vele...

okt. 2. 11:03
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A múlton nem tudunk változtatni, de a jövőn igen.

okt. 2. 11:15
 8/10 anonim ***** válasza:

"Bocs hogy megkérdeztem, mert mindent is tudni kellett volna előre, mert alap hogy mindenki kocka."

Na álljunk csak meg öcsike. Leírták neked, hogy a pendrivek nem megbízhatóak, erre ideböffentettél, hogy ezzel nem vagy előrébb. Senki sem mondta, hogy tudnod kéne előre, de ha egyszer elmondja valaki, hogy a jövőben ne szivasd magadat ezzel, akkor miért bunkózás a válasz? :)

Eszem-f..szom megáll, hogy ennyi pökhendi pöcsköszörű jár ide kérdezni, aztán megsértődik, ha nem viszem el neki személyesen a fájljait :D

okt. 2. 11:17
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

#5 "Pendriven NEM TÁROLUNK OLYAT, ami máshol nincs meg."

Inkább azt mondanám, hogy soha nem tárolunk úgy adatot, hogy az máshol nincs meg.

okt. 2. 12:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Valóban, ez pontosabb megfogalmazás.
okt. 2. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!