Délelőtt a pendrive-om még tökéletesen működött,a TV-be dugva használtam,majd délután mikor újra bekapcsoltam már nem mutatta a pendrive-ot. Kipróbáltam másik TV-be dugva,majd számítógépbe és LapTopba is,semmi nem látja. Meglehet menteni?
3-as: Sajnos elszúrtam,kidobtam a számlát. Ha el is romlik egy pendrive-om,a formázás szokott segíteni. Így még sosem jártam,hogy egyáltalán ne látszódjon és ne tudjam formázni sem.
4-es: Nem tudom sajnos formázni. Ha LapTopba bedugom ott látszik egyetlen pillanatra halványan (gépen valamiért még annyira sem) de rögtön el is tűnik,olyan gyorsan,hogy rá sem tudok kattintani.
5-ös: Kipróbáltam,köszönöm,de sajnos miután beírom,hogy Clean,annyit válaszol,hogy nincs adathordozó az eszközben. :/
Most rendeltem másik pendrive-ot,egyébként Adata pendrive-okat szoktam használni,néha szoktak akadni problémáim velük,nem feltétlen kell őket formázni,"csak" mikor bedugom a gépbe és az kiírja,hogy hibát észlelt a pendrive-on,akkor ellenőrizni és javítani,pedig mindig leválasztom a gépről mielőtt kiveszem,nem szoktam csak úgy kihúzgálni. Lehet másik fajta pendrive-al jobban járnék? Fontok dolgokat nem tárolok rajtuk,vagy ha mégis,azokból mindig van biztonsági mentésem is. Inkább filmeket,sorozatokat teszek rájuk,olyan dolgokat amiket tudok pótolni.
Valószínűleg pen vezérlője kicsit megsült, vagy a forrasztása volt rossz. Ha van olyan ismerősöd, aki egy karton sörért vállalja, akkor megéri a dolog, de szervízbe bevinni sem érdemes, hacsak nincs rajta olyan adat, amit nem tudsz pótolni.
Amúgy kb tízezerből egy pen ilyen sajna. Blokkot és dobozkát/csomagolást tedd el máskor.
Adata nem rossz, de kinek mi jön be. Kingstoneokat csípem, nekem eddig mindig sokáig húzták.
Géppel túl sok mindent nem tudsz vele csinálni. Ehhez kell egy kis munkaasztal, multiméter, forrasztószett..stb. Régen volt ismerősöm, aki ugyan hobbi szinten, de sok hibás vidikártyát vett és javítgatta őket, majd relatív olcsón továbbpasszolta. De mivel már jó 5 éve végzett a mesterdiplomájával, már a földteke másik végén iparkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!