Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Délelőtt a pendrive-om még...

Délelőtt a pendrive-om még tökéletesen működött,a TV-be dugva használtam,majd délután mikor újra bekapcsoltam már nem mutatta a pendrive-ot. Kipróbáltam másik TV-be dugva,majd számítógépbe és LapTopba is,semmi nem látja. Meglehet menteni?

Figyelt kérdés
Van rá bármi mód,hogy meglehessen menteni? Mentek már tönkre pendrive-jaim,de így még egy sem. Ráadásul 2-3 hónapja vettem csak. Válaszotokat előre is köszönöm. :)

szept. 30. 18:33
 1/10 Szirty ***** válasza:
Számítógépbe dugva a lemezkezelő sem látja?
szept. 30. 18:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat ha kicsit hülyén fogalmazok,de a lemezkezelőben felül nem mutatja,ahol mutatja,hogy milyen "kötetek" vannak,hanem lentebb mutatja Lemez 1 eltávolítható (K) néven és azt írja rá,hogy üres.
szept. 30. 19:07
 3/10 anonim ***** válasza:
A pénzedet tudod megmenteni. Küldd gariba, kapsz majd egy újat. Az adatokat meg állítsd vissza biztonsági mentésből.
szept. 30. 20:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Felvételhez formattálja, de többnyire rákérdez előtte. Lejátszásnál ne csinál vele semmit.
szept. 30. 22:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Hibás meghajtók helyrehozása - - https://www.youtube.com/watch?v=kypuj3iI3Os
szept. 30. 22:28
 6/10 A kérdező kommentje:

3-as: Sajnos elszúrtam,kidobtam a számlát. Ha el is romlik egy pendrive-om,a formázás szokott segíteni. Így még sosem jártam,hogy egyáltalán ne látszódjon és ne tudjam formázni sem.

4-es: Nem tudom sajnos formázni. Ha LapTopba bedugom ott látszik egyetlen pillanatra halványan (gépen valamiért még annyira sem) de rögtön el is tűnik,olyan gyorsan,hogy rá sem tudok kattintani.

5-ös: Kipróbáltam,köszönöm,de sajnos miután beírom,hogy Clean,annyit válaszol,hogy nincs adathordozó az eszközben. :/

Most rendeltem másik pendrive-ot,egyébként Adata pendrive-okat szoktam használni,néha szoktak akadni problémáim velük,nem feltétlen kell őket formázni,"csak" mikor bedugom a gépbe és az kiírja,hogy hibát észlelt a pendrive-on,akkor ellenőrizni és javítani,pedig mindig leválasztom a gépről mielőtt kiveszem,nem szoktam csak úgy kihúzgálni. Lehet másik fajta pendrive-al jobban járnék? Fontok dolgokat nem tárolok rajtuk,vagy ha mégis,azokból mindig van biztonsági mentésem is. Inkább filmeket,sorozatokat teszek rájuk,olyan dolgokat amiket tudok pótolni.

okt. 1. 13:35
 7/10 anonim ***** válasza:
#4 vagyok, nem azt írtam, hogy formázd le, hanem hogy a tévé formattálja, ha fel akarsz rá venni. Valószínűleg tönkrement, nem biztos, hogy a tévé műve.
okt. 1. 14:21
 8/10 A kérdező kommentje:
4-es: Oh,bocsi,félreétettelek. :/ Igazából annyi volt,hogy miután délelőtt kikapcsoltam a TV-t,délután visszakapcsoltam és már nem mutatta a pendrive-ot. Bánt a pénz,mert csak 2-3 hónapja vettem (sajnos elszúrtam,hogy kidobtam a számlát) de nagyon remélem,hogy többször nem járok így,szerencsére eddig még nem volt ilyen egyik pendrive-al sem.
okt. 1. 15:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Valószínűleg pen vezérlője kicsit megsült, vagy a forrasztása volt rossz. Ha van olyan ismerősöd, aki egy karton sörért vállalja, akkor megéri a dolog, de szervízbe bevinni sem érdemes, hacsak nincs rajta olyan adat, amit nem tudsz pótolni.

Amúgy kb tízezerből egy pen ilyen sajna. Blokkot és dobozkát/csomagolást tedd el máskor.

Adata nem rossz, de kinek mi jön be. Kingstoneokat csípem, nekem eddig mindig sokáig húzták.

Géppel túl sok mindent nem tudsz vele csinálni. Ehhez kell egy kis munkaasztal, multiméter, forrasztószett..stb. Régen volt ismerősöm, aki ugyan hobbi szinten, de sok hibás vidikártyát vett és javítgatta őket, majd relatív olcsón továbbpasszolta. De mivel már jó 5 éve végzett a mesterdiplomájával, már a földteke másik végén iparkodik.

okt. 1. 18:53
 10/10 A kérdező kommentje:
#9-es: Köszönöm a válaszod. :)
okt. 4. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!