Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Garancia érvényét vesztené?:

Garancia érvényét vesztené?:

Figyelt kérdés

vásároltam egy gaming laptopot.

márka lenovo legion 5. a ram és a ssd bővíthető benne. ha ezeket bővítem, a garancia érvényét veszti? 3 év gari van rá! a laptop alján ahol a csavarok vannak, ott nem látok semmilyen matricát vagy ilyesmit.

még az ssd nem is érdekelne annyira, mert 512 GB még untig elég! de a ram az 16 GB ddr5 4800mhz. de a Windows 11 rendszer, már most 50% bekajált belőle. a Windows 10 nem zabált ennyit!

oké azé van a ram hogy használja a rendszer, de ennyit? alapjáratba? néztem feladatkezelő felületen, mi zabál ennyit. és néztem vagy 100 db akármi meg van nyitva! azt se tudom mik azok! nem akarom piszkálni, ne hogy össze omoljon a rendszer.

csináltam képet róla, hátha jobban tudjátok mik ezek.

[link]

szept. 13. 18:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Jó, de írtad enkorós volt, az pedig kóros lehet.

Ha hivatalos forrásból beszerezhető, minek más?

Ha digitális licenszed van regisztrál alapból.

szept. 14. 19:09
 22/26 A kérdező kommentje:

Ha hivatalos forrásból beszerezhető, minek más? mert erről nem tudtam! lehet hihetetlen, de látod mégis van ilyen. :)

de a hivatalos wint, nem tudom pendrivre ki íratni! de a ncore verziót pedig igen! ami érdekes. talán azért, mert nem 3.0 a pendrive? és a laptopon se találok 3.0 usb csatlakozót? mert egy több mint fél millió ft-os laptopon, alap dolog lenne egy 3.0 usb csati.

szept. 14. 19:40
 23/26 anonim ***** válasza:

"talán azért, mert nem 3.0 a pendrive?"

Biztosan nem azért.

Milyen fura, hogy amikor azt írtam húzz új rendszert a #3-ban akkor az 0%-os válasz lett, erre két nap és két oldalnyi válasz után ott járunk, hogy húzz új rendszert :D

szept. 15. 11:02
 24/26 A kérdező kommentje:

ezen én is csak lestem! de nem akartam nagyon bele ásni magam, hogy mért nem tudok. vagy is tudnék, csak nem a Microsoft hivatalos oldalról, hanem megint Ncore. de így minek? ugyan az kerülne vissza!

amúgy most jelenleg, 34% van a ram használat Google Chorme-al együtt. ami 5.5 GB! lehet kezd megjavulni? mondjunk ha meg van nyitva a Steam program, ez megy feljebb is.

szept. 15. 12:04
 25/26 anonim ***** válasza:
MIlyen hibával állt le a Miscrosoft Media Creation Tool?
szept. 15. 12:09
 26/26 A kérdező kommentje:
ismeretlen hiba miatt az ön számítógépén, nem hajtható végre a telepítés. valami ilyesmi volt nem emlékszem pontosan. de valami hibakód, vagy valami amire lehet következtetni, semmi.
szept. 15. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!