Garancia érvényét vesztené?:
vásároltam egy gaming laptopot.
márka lenovo legion 5. a ram és a ssd bővíthető benne. ha ezeket bővítem, a garancia érvényét veszti? 3 év gari van rá! a laptop alján ahol a csavarok vannak, ott nem látok semmilyen matricát vagy ilyesmit.
még az ssd nem is érdekelne annyira, mert 512 GB még untig elég! de a ram az 16 GB ddr5 4800mhz. de a Windows 11 rendszer, már most 50% bekajált belőle. a Windows 10 nem zabált ennyit!
oké azé van a ram hogy használja a rendszer, de ennyit? alapjáratba? néztem feladatkezelő felületen, mi zabál ennyit. és néztem vagy 100 db akármi meg van nyitva! azt se tudom mik azok! nem akarom piszkálni, ne hogy össze omoljon a rendszer.
csináltam képet róla, hátha jobban tudjátok mik ezek.
Jó, de írtad enkorós volt, az pedig kóros lehet.
Ha hivatalos forrásból beszerezhető, minek más?
Ha digitális licenszed van regisztrál alapból.
Ha hivatalos forrásból beszerezhető, minek más? mert erről nem tudtam! lehet hihetetlen, de látod mégis van ilyen. :)
de a hivatalos wint, nem tudom pendrivre ki íratni! de a ncore verziót pedig igen! ami érdekes. talán azért, mert nem 3.0 a pendrive? és a laptopon se találok 3.0 usb csatlakozót? mert egy több mint fél millió ft-os laptopon, alap dolog lenne egy 3.0 usb csati.
"talán azért, mert nem 3.0 a pendrive?"
Biztosan nem azért.
Milyen fura, hogy amikor azt írtam húzz új rendszert a #3-ban akkor az 0%-os válasz lett, erre két nap és két oldalnyi válasz után ott járunk, hogy húzz új rendszert :D
ezen én is csak lestem! de nem akartam nagyon bele ásni magam, hogy mért nem tudok. vagy is tudnék, csak nem a Microsoft hivatalos oldalról, hanem megint Ncore. de így minek? ugyan az kerülne vissza!
amúgy most jelenleg, 34% van a ram használat Google Chorme-al együtt. ami 5.5 GB! lehet kezd megjavulni? mondjunk ha meg van nyitva a Steam program, ez megy feljebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!