Garancia érvényét vesztené?:
vásároltam egy gaming laptopot.
márka lenovo legion 5. a ram és a ssd bővíthető benne. ha ezeket bővítem, a garancia érvényét veszti? 3 év gari van rá! a laptop alján ahol a csavarok vannak, ott nem látok semmilyen matricát vagy ilyesmit.
még az ssd nem is érdekelne annyira, mert 512 GB még untig elég! de a ram az 16 GB ddr5 4800mhz. de a Windows 11 rendszer, már most 50% bekajált belőle. a Windows 10 nem zabált ennyit!
oké azé van a ram hogy használja a rendszer, de ennyit? alapjáratba? néztem feladatkezelő felületen, mi zabál ennyit. és néztem vagy 100 db akármi meg van nyitva! azt se tudom mik azok! nem akarom piszkálni, ne hogy össze omoljon a rendszer.
csináltam képet róla, hátha jobban tudjátok mik ezek.
Bővítés nem von maga után garancia vesztést, mert ez a lehetőség biztosított.
De, mindenek előtt azért kérdezz rá az eladónál, akinél vetted.
Nem a windows zabál ennyit, hanem a sok háttérben futó bloatware és szemét. Nálam jelenleg 10,7GB RAMot használ a Win11 amiből 4,5GB a Chrome :D
Takarítsd le a sok szemetet, vagy telepíts egy tiszta Windowst és problem solved.
4 napja telepítettem a Windows 11-et. mert akkor hozta a futár, és nem volt rajta rendszer.
akarítsd le a sok szemetet
ha tudnám mi a szemét! :D nem értek hozzá sajnos.
Ncore. Már értem. Sikerült egy mindenféle szir-szarral telerakott telepítőt letöltened. Ebben az esetben ne csodálkozz. Én a helyedben sürgősen jelszavakat cserélnék mindenhol, ahol regisztrálva vagyok.
Windows 11 telepítőt kizárólag innen töltünk le:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!