Laptop akkumulátor töltés?
a laptop aksim 5 napon keresztül még 100%-on volt, most 96%. gondolom azért, mert állandó töltés alatt van. én így használom! nem szeretem vinni sehova se.
ha le csökken 0%-ra az akku, nem lesz baja a gépnek? úgy értem, ha halott akkut benne hagyom a gépben hálózatról ugyan úgy működni fog igaz? azért féltem egy kicsit 520k-t fizettem érte! és mivel nekem mindig pc volt, így laptopokról nem sokat tudok.
nem hagyom le merülni! mivel töltőn van folyamatosan. így hogy merülne le? amúgy nekem az a lényeg, hogy a gépnek ne legyen baja! az aksi nem érdekel. de ha meg is halna az aksija, akkor is benne maradna a gépben és úgy használnám. mert ha ki venném csúnya lenne.
vagy is az a lényeg, hogy ha benne hagyom a laptopban a halott aksit, akkor is tudom használni a laptopot minden probléma nélkül?
Néha érdemes lemeríteni kb 20%-ra, mondjuk havonta. Maga az, hogy töltőn van nem gond, már régóta csepptöltés megy ilyenkor. Akár ki is vehető.
le merülni soha nem fog, mivel állandó töltés alatt van! ahogy meg hozta a furát, ki bontottam, és utána be raktam a sarokba. rá dugtam a töltőt, és az onnan soha nem jön ki. 2 félekép jöhet ki onnan, vagy jöhet le a töltő róla.
1 mikor ki kell takarítsam.
2 elavul az alkatrészek és helyette jön a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!