Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ajánlanátok monitort ami...

Ajánlanátok monitort ami gyárilag tartalmaz netflix, stb appot?

Figyelt kérdés

Gyerekeknek lenne a számítógéphez, örülnék ha támogatná az ismertebb megosztó szolgáltatásokat mint Netflix, YouTube, Max, stb.

Méret 20-26 coll között. Szipi-szuper 240hz OLED, érintésérzékelés nem szükséges.

szept. 8. 14:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem egy tipikus kijelző képesség, ez inkább a monitorként eladott 32 colos tévéké. Viszont azt meg tudod csinálni és olcsóbb megoldás is lehet, hogy veszel egy egyszerű médiaboxot (pl. egy Androidos tv okosító 10-20 ezer forint), aminek a monitor lesz a kijelzője (és még távirányító is jár hozzá). Így már csak olyan monitort kell keresni, aminek legalább 2 olyan bemenete van (2 HDMI, vagy 1 HDMI 1 DP), amivel könnyen lehet PC és lejátszó között forrást váltani. A méretben sok választásod nincs, mert 19 col után a 24 jön, utána a 27.
szept. 8. 15:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Eredetileg én is erre gondoltam, de úgy voltam vele rákérdezek, hátha. Köszönöm szépen. Lemérem milyen nagyságú fér be.
szept. 8. 15:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Samsung-nak van ilyen monitorja: [link]

De szvsz nem éri meg. Eleve nem Android hanem Tizen van rajta, ki tudja meddig lesz rá support, és kérdéses hogy tényleg minden elérhető-e rajta ami neked kell.

szept. 8. 15:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Tudtommal csak a Samsung gyárt ilyeneket. Esetleg egy olcsó monitor, és egy Google Chromecast lehet alternatíva, de figyelj, hogy legyen rajta port a géphez is.
szept. 8. 16:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja, és legyen hangkimenete, vagy beépített hangszórói.
szept. 8. 16:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Na ezt nem értem... Mi a baj azzal, hogy a gépen nézi a netflixet? miért kell hogy a monitoron "rajta legyen"??
szept. 8. 16:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, azért nincs sok értelme okos-monitort csinálni, mert a monitor eleve egy számítógépre van kötve, ami minden funkcióját kielégíti, és még 100x többet is. Értelme csak akkor lenne ha nem lenne rákötve PC, de akkor meg ott van az okos-TV, max nem ekkora méretben hanem kicsit nagyobban.
szept. 8. 18:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Kivéve pl. ha nagyon régi/gyenge a gép.
szept. 8. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!