Van valami tömörítés amivel minőségvesztés nélkül tudom csökkenteni egy képeket tartalmazó mappa méretét?
Régen volt valami ilyesmi, de most akárhogy tömörítem-csomagolom sose lesz kisebb a méret.
Majdnem 50 GB munkaanyag munkahelyi számítógépen, szóval ne ajánljatok online megoldásokat, vagy telepítendő programokat. Van winrar meg mindenféle cucc amit a win10 tud.
"Régen volt valami ilyesmi, de most akárhogy tömörítem-csomagolom sose lesz kisebb a méret."
Én csaló szoftverről hallottam, ami a fájl felét elmentette máshova, így kisebbnek tűnt
Minőségvesztés nélkül a legnagyobb tömörítést 7-zippel tudod elérni. Kelleni fog hozzá úgy 75 GB RAM meg egy 4-5 nap (processzortól függően).
Ez akár 2-3 GB-ot is képes tömöríteni a méreten!
Nincs ilyen.
Veszteségesen tömörített fájlokat pedig ne tömöríts újra egy másik veszteséges formátumba, mert rontod a minőségét.
A gif már nem lesz kisebb.
A tif talán kisebbé válik ha gif vagy png re konvertálod.
A fényképezőgépből kinyert jpg is felére csökkenthető ha képnézegetőben (xnview) 70% minőségben újra lemented. (látható minőségromlás nem lesz)
Pl egy 20 megapixeles kép 1,2MB
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!