Ekkora hőmérséklet, nem gond a processzornak?
a Assassin's Creed Shadows megjelenése elött, úgy gondoltam, hogy ki játszom az előtti részeket.
és a ac játékok alatt a processzorom, el éri a 70 fokot. de néha be figyel a 72 is! ez már veszélyes? a szobába úgy kb 24 fok lehet. de a ventilátor is megy a szobába, a géptől kb 2 méterre. a videokártya is 70 fokos! de azt tudom, hogy bírja a 80-85 fokot is kényelmesen. de a processzorról, már nem vagyok ilyen biztos. alapjárati cpu és gpu hőmérséklet...
cpu 41
gpu 46
CPU kb 100 fokig bírja.
a 70 fok még bőven jó, de ha azt szeretnéd hogy hidegebb legyen akkor vegyél jobb hűtőt.
cnps8x hűtő van rajta.
a 70 fok még bőven jó. hosszú távon is?
Véletlenül se írd le milyen processzorról van szó.
Van olyna processzor aminél a 72 fok a felső üzemi határ, míg másoknál a 95 fok. Neked melyik van?
Biztos jól van rögzítve a hűtő?
Nekem egy 3000 ezres toronyhűtő 50 fok körül tartja az i5-12400f-et.
Először én is rosszul tettem fel és csak néztem hogy 90-100 fokon ment a proci. Minden lábat be kell rendesen pattintani az alaplapon.
Igen, a magas kihasználtság emeli a hőfokot.
Ahhoz a kártyához min. I7-7700, 8700 kellene.
Ha a procit nézzük egy 1070, 1080Ti a legjobb neki, de ugyebár ezek elavultak.
Ha gyengének érzed a procit lehet fejleszteni 8 gen i7-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!