Számítógépben mi az AUX? (Speedfan hőmérséklet jelző programban nagyon magas)
Eddig nem volt gond vele régebben is mikor néztem 60 fokot írt de ma leszedtem a proci ventilátorát és kifújtam kijött belőle rengeteg por szösz stb aztán miután visszaszereltem és visszadugtam elindítottam a gépet a venti is pörög de ahogy betölt a windows elkezd nagyon pörögni a processzor ventilátorja speedfan program szerint 2070 RPM és az AUX hőmérséklete folyton 80-98 és emiatt folyton pörög erősen a proci ventilátora 2000 rpm fölött már a windows elindulása után is régebben alapjáraton 1100 rpm között forgott a többi elem hőmérséklete normális CPU 32 GPU 39 merevlemezek SSD-k is normálisan forognak egyedül az AUX ami brutál nagy és szerintem amiatt pörög így a proci ventije is
egyéb más ventilátor nincs a gépen csak a vidikarinak van ventije meg a procinak és ennyi
-19-127°C-ig bármilyen értéket írhat az AUX.Az alaplap I/O chipjének egy hozzá nem rendel bemenete.
Akár minden újraindításnál más értéket vehet fel,ha nincs használatban valamilyen külső hőmérő eszköz.
Ha nincs házhűtőd hőmérővel,akkor figyelmen kívül hagyható.
Sok alaplapnál kikapcsolható a BIOS-ban vagy az UEFI-ben.
#1 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!