Létrehoztam egy mappát amit nem enged a rendszer törölni. Hogyan töröljem?
Figyelt kérdés
WINDOWS 10 alatt WINRAR-t használva szoktam jelszóval védett, meghatározott méretű darabokra szabdalt jelszóval védett mentéseket késziteni bizonyos mappáimról másik meghajtóra. Ilyenkor kézzel szoktam beirni a létrehozandó archívum elérési útját és nevét. Általában E:\ment\fájlnév . Namármost valamikor nem nyomthattam le a SHIFT-et rendesen és E. lett beirva E: helyett, és létrejött a C:\e. mappa. Ezt se a WINDOWS-al, se TOTAL COMMANDER-rel nem tudom se törölni se átnevezni se megnyitni, ilyenkor azt írja ki hogy nem létezik a mappa. De ott van! Jogosultságom van, mert a C:\-ben létre is tudok hozni mappát, átnevezni, törölni is, csak ez a C. nevű mappa fekteti meg a rendszert. Hogyan lehetne kitörölni?aug. 1. 14:00
2/4 anonim válasza:
Csökkentett módban törölhető szerintem.
3/4 CspCsj válasza:
Gyorsan kipróbáltam:
1.
Nálam rákérdezett, hogy nem létezik a "C:\c.\xxx" mappa, és biztosan létrehozza?
Hát ránézésre is elég furán néz ki, de legközelebb talán észreveszed, mielőtt jóváhagyod...
2.
Több más helyeken bevált módszert kipróbáltam, de egyik sem működött, - viszont arra gondoltam, hogyha a WinRAR készítette, talán el is tudja távolítani, - és tényleg, ha WinRAR programban kijelöltem és Shift+Del billentyűkombinációt nyomva egyből törlődött.
(bár az igaz, hogy a WinRAR-ban sem akarta sima Törlés gombra eltávolítani, de ott már kiírta, hogy próbáljam Shift+Del kombinációval)
4/4 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam WINRAR-ban törölni SHIFT+DEl-el és sikerült!!! Nagyon szépen köszönöm a tippet :)
aug. 2. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!