Ha készítek egy bootolható pendrive-ot (ezzel nincs gond) akkor erre a pendrivera mentődnek el azok a pl. :fájlok mappák amiket a pendriveról bootolt rendszerben létrehoztam?
Ha nem akkor van rá valami módszer? Ha van rá módszer valaki leírná nekem. Vagy mondana egy helyet ahonnan meg tudom nézni ennek a folyamatát?És még lenne egy kérdésem. Erre a bootolható pendrive-ra tehetek más fájlokat ami teljesen független a rendszertől?
Még nem csináltam ilyet ezért kérdeztem.
Szóval nem szeretnék olyan kommenteket, hogy "ennyit nem tudsz akkor minek menősködsz hogy bootolható pendrive"
Ezt csak azért írtam mert már kaptam ilyesféle válaszokat más kategóriákban is.
Előre is köszönöm az ÉRTELMES kommenteket!
Ha live módban futó linux-ot teszel pendrive-re, akkor nem mentődnek el, ha rátelepíted a Linux-ot a pendrive-ra (azt gyanítom arra nem tudod telepíteni amiről épp fut a rendszer), akkor úgy kezeli mintha HDD lenne és akkor tudsz rá menteni.
Bár ha boot-olható, live linux-ot teszel rá és úgy van partícionálva, akkor mindig felcsatolhatsz egy partíciót és oda végülis bármit menthetsz, de minden boot-kor fel kell csatolni stb.
Nehezen érthető a kérdés.
Természetesen filekezelőben v parancssorban ott hozol létre könyvtárat filet ahol akarsz.
Live linux vagy win PE esetén a beállítások nem mentődnek.
Persistent linux vagy win to go esetén a beállítások mentődnek de lassab a boot.
Bármit tárolhatsz a pendriveon a boot iso felrakása után (pl drivereket, mp3-akat) külön könyvtárban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!