Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az újrarakott win 10 nem...

Az újrarakott win 10 nem ismeri fel a pendrive-ot. Totál bepánikoltam. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Fontos adatok vannak lementve rá, és nem ismeri fel. Bepánikoltam... de rátettem egy másik pendriveot és azt se ismeri fel.

Valami driver hiányozhat?

Kizárt, hogy két pendrive rossz legyen

segítsetek kérlek :(

2019. szept. 5. 17:25
 1/8 A kérdező kommentje:

Az USB csatlakozóval sem lehet gond, mert az egeret felismeri :(

Mi lehet a baj?

2019. szept. 5. 17:29
 2/8 anonim ***** válasza:
másik gép felismeri?
2019. szept. 5. 17:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Nincs másik gépem és egy ismerősöm, barátom sem tudom elérni.
2019. szept. 5. 17:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Eszkozkezeloben meg kene nezni, hogy az USB vezerlot felismerte-e. Ha nem, kelleni fog a meghajtoprogram (alaplap gyartojatol le lehet tolteni).
2019. szept. 5. 17:44
 5/8 A kérdező kommentje:

Megnéztem az eszközkezelőben.

Nincs ott semmi, csak annyi, hogy "értesítést kérek, ha probléma lép fel az USB-vel" (ilyesmi) és kipipálva

:(

2019. szept. 5. 17:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Az USB-vezérlők alatt kell lennie. Ha nincs ott, akkor nincs fenn a driver, telepítsd! Ha ott van, akkor először távolítsd el, utána telepítsd a drivert!
2019. szept. 5. 17:56
 7/8 anonim ***** válasza:

1 helyen tárolt adat nem elég fontos! A valóban fontos adatokat min. 2 helyen kell tartani ha meg egyik meghal azonbal pótolni..

Pendrivera meg csak kimondottan ideiglenes adatot lehet csak rábízni..

2019. szept. 5. 21:55
 8/8 A kérdező kommentje:

Érdekes.

Megnéztem AIDA64-en, és ott, ott van, jelzi, hogy csatlakozik. Viszont a gép nem jelzi, és nem jelenik meg a saját gépen sem.

Mi lehet itt a gond?

De akkor -hálaégnek- valószínű, nem a (3 db) pendriveokkal van baj.

2019. szept. 6. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!