Hanganyagot szeretnék linkről letölteni, de nem engedi a rendszer. Hogyan tudom kinyerni az oldalból?
Vettem egy könyvet- fizikálisasn, nem e-book. Ehhez jár hanganyag, de nem kaptam meg file-ban, csak egy linket, amit a könyv is ír. Regisztrálni kellett egy oldalra (auditórium), de ott csak meghallgatni tudom. Ez azért nem jó, mert terápiás hanganyag, tök jó lenne, ha telefonról tudnám hallgatni akár nyaraláskor is. Telefonról körülményes és mindig internet kellene hozzá. Szóval, hogy lehet letölteni az adott hanganyagot, ha a link más letöltő oldalakon nem működik, mivel nem zene és nem is Youtube videó?
Egyszer valahol tanácsolták, hogy a forráskódban keressem, de már nem emlékszem.
A forráskódból ki lehet indulni, de nem feltétlenül van közvetlenül beágyazva csak úgy az oldalba.
Nyomsz egy CTRL+U-t, majd a megjelenő forráslapon egy CTRL+F-fel rákeresel az mp3 kifejezésre. Szerencsés esetben megkapod a direkt linket a hangfájlhoz, amit egy új lapon megnyitva feldobja a letöltést.
Ahol viszont egy külön médialejátszó van az oldalba ágyazva, és az hívja meg a szerverről a hangfájlt lejátszáshoz, ott nem biztos, hogy a forráskódba be lesz ez hivatkozva. Erre egy auditorium jellegű oldalon valószínűleg odafigyelnek, ne lehessen egy az egyben olyan könnyen lelopkodni a hangfájlokat.
Esetleg még letöltésvezérlőkkel lehet próbálkozni, amik megtalálják a fájlokat is le tudják tölteni, ezekbe csak az oldal linkjét kell berakni, és elemzik a tartalmát (pl. jdownloader2). Legrosszabb esetben hangrögzítővel fel lehet venni lejátszás közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!