Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » 1080p60fps rögzítőkártya...

1080p60fps rögzítőkártya (capture card) a lehető legolcsóbban?

Figyelt kérdés
Annyi hogy ne PCI-e legyen mert nincs szabad slotom. pl 15 ezer ft alatt van normális képminőségű?

júl. 19. 18:42
 1/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat, az kimaradt hogy nem csinálnék vele élő közvetítést egyáltalán. Csak videófelvételre kell.
júl. 19. 18:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Külső forrásból rögzítenél videókat?
júl. 19. 23:59
 3/9 A kérdező kommentje:
Bocsi ezt annyira nem értem. Azt szeretném felvenni amit a monitoron látok.
júl. 20. 01:03
 4/9 anonim ***** válasza:
33%

Ehhez miért kell külön kártya?

Milliónyi alkalmazás van ami ezt tudja.

A leg jobb szerintem a Camtasia. Húzós az ára, most közel 92 000 Huf, de megéri, én ezt használom már évek óta.

[link]

És van egy nagyon jó alternativája is, még ez is fizetős, de jelentősen olcsóbb.

ACDSee Luxea jelenleg a 7-es verziónál tart.

Az örökös licenc 29.95 $ kb. 11 000 Huf, De ezért nem jár frissítés, szóval, ha ki jön újabb verzió újra meg kell venned.

Vagy 49,95$ éves díjért van olyan amivel mindig a leg frisseb kiadást használhatod.

És persze még milliónyi ingyenes megoldás is van. Az már más kérdés, hogy az ingyenes megoldásokban vagy a minőség lesz gyengébb, vagy mindig bele botlasz olyan dolgokba amit nem tudsz megoldani stb.

A kérdésedből látható, hogy most kezdenél videózni, szerintem első lépésben keress valami ingyenes megoldást.

Keres rá: free screen capture software

júl. 20. 06:53
 5/9 A kérdező kommentje:
Azért szeretnék kártyát, mert nem túl erős a gépem és nem tudok jó minőségben felvenni. OBS-t próbáltam de nagyon szakadozik ha elfogadható minőségben szeretnék rögzíteni.
júl. 20. 14:25
 6/9 anonim ***** válasza:

A monitor képét gond nélkül tudod rögzíteni OBS-sel is egy tizen éves géppel is a legtöbb esetben ( aztán neked lehet nicns szerencséd ).

Milyen géped van? Alaplap,Processzor,videókártya?

júl. 20. 14:53
 7/9 A kérdező kommentje:
Asus a520m-plus, r5 3500x, rx 580 (8gb), 16gb ram. Igazából azért kellene mert ha olyan játékkal játszok ami 100%-ban kihajtja a kártyát akkor nagyon akadozik. Persze levehetem a minőséget OBS-ben de úgy elég homályos és pixeles gyorsabb mozgásoknál. Régebbi játékot 60 fps limittel tökéletesen fel tudom venni, mivel csak kb. 60-70%-ig hajta a kártyát a játék magában.
júl. 20. 16:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Az RX580-on van külön enkóder, ami GPU-tól függetlenül tudja kódolni a videót. Ha a beállításokban a Kimenetben a Rögzítés fülön a videó enkódert álövöd X264-ről AMD H264-re akkor laggmentesen tudsz rögzíteni.
júl. 20. 16:33
 9/9 anonim ***** válasza:
A videókártya gyári megoldása a legjobb. Nvidiánál Shadowplay, AMD-nél pedig a Relive.
júl. 20. 16:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!