1080p60fps rögzítőkártya (capture card) a lehető legolcsóbban?
Ehhez miért kell külön kártya?
Milliónyi alkalmazás van ami ezt tudja.
A leg jobb szerintem a Camtasia. Húzós az ára, most közel 92 000 Huf, de megéri, én ezt használom már évek óta.
És van egy nagyon jó alternativája is, még ez is fizetős, de jelentősen olcsóbb.
ACDSee Luxea jelenleg a 7-es verziónál tart.
Az örökös licenc 29.95 $ kb. 11 000 Huf, De ezért nem jár frissítés, szóval, ha ki jön újabb verzió újra meg kell venned.
Vagy 49,95$ éves díjért van olyan amivel mindig a leg frisseb kiadást használhatod.
És persze még milliónyi ingyenes megoldás is van. Az már más kérdés, hogy az ingyenes megoldásokban vagy a minőség lesz gyengébb, vagy mindig bele botlasz olyan dolgokba amit nem tudsz megoldani stb.
A kérdésedből látható, hogy most kezdenél videózni, szerintem első lépésben keress valami ingyenes megoldást.
Keres rá: free screen capture software
A monitor képét gond nélkül tudod rögzíteni OBS-sel is egy tizen éves géppel is a legtöbb esetben ( aztán neked lehet nicns szerencséd ).
Milyen géped van? Alaplap,Processzor,videókártya?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!