Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a probléma a számítóg...

Mi lehet a probléma a számítógéppel?

Figyelt kérdés

PC-m van, kb 2 és fél éves.

Eddig semmi probléma nem volt vele, viszont kb 1-2 hónapja megjelent 2 probléma, és nem tudom, hogy mi lenne a megoldás:

1. A nagyobb és mindennapos probléma: Ha zenét hallgatok/videót nézek, stb, elkezd a hang recsegni, akadozni, picit begyorsul/lassul és néha teljesen le is fagy, csak újraindítani lehet ilyenkor. Nincs köze se a hangszóróhoz se a fejhallgatóhoz, mert mást is próbáltam, de nem használt.

2. Ugyanúgy emlegy néha az internet is, pedig a router meg minden rendben van. Ekkor a WIFI felerősítőt/észlelőt ki kell húznom a gépházból majd visszadugni, ekkor a probléma megoldódik egy ideig, de ismét előjön.

A gépen Win 11 van, ha ez fontos.

Számítástechnikailag kb teljesen analfabéta vagyok, ezért kérnék itt tanácsot.

Menjen szerelőhöz, vagy lehet valamit vele csinálni/frissíteni?

Köszönöm!

ma 00:10
 1/1 anonim ***** válasza:

A hangot egyértelműen driver probléma okozza. Töltsd le a gyártó honlapjáról a legfrissebbet és próbáld azzal.

A hálózati problémát a wifi okozza, mert az instabil, a gépház árnyékolása rátesz egy lapáttal. Használj kábelt és minden gondod elillan.

ma 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!