Ajánlanátok nekem egy jó mászkálós játékot PC-re?
Figyelt kérdés
A Tomb Raider-hez hasonló, jó grafikájú, élvezhető (mind irányításban, mind játékélményben) mászkálós játék kellene. Zombik, csontvázak, egy kis horror jelleg nem gond. Természetesen nem F.E.A.R. szintre gondolok ezzel...
Köszönöm előre is!
Üdv:
D. 18/f
2010. okt. 31. 19:17
1/22 anonim válasza:
Resident Evil 1,2,3
Silent Hill 1,2,3,4
2/22 anonim válasza:
tudom hogy nem valami tomb raider hez hasonló irányítású meg minden, de mászkálósnak mászkálós...
3/22 A kérdező kommentje:
A Resident Evil epizódokkal annyi a bajom, hogy olyan régiek, hogy sajnos problémák vannak a futtatásával... A Silent Hill-t is ismerem. Nem ismersz (ismertek) véletlenül valami olyat, amiben szép zöld tájak vannak, hegyes vidékek, esetleg sárkányok stb. stb.?
2010. okt. 31. 19:30
4/22 anonim válasza:
sajnos most valahogy nem jut eszembe semmi :(
5/22 anonim válasza:
izé...hogyishívják... valamilyen Perzsia. Nem ugrik be a neve, de az szerintem tetszene. Kardozós, mászkálós... Valakinek biztos beugrik a neve! Bocs...
6/22 anonim válasza:
"amiben szép zöld tájak vannak, hegyes vidékek, esetleg sárkányok" xD Gyűrűk ura? (hm, lehet, hogy én is letöltöm...)
7/22 anonim válasza:
prince of persia-ra gondolsz szerintem
8/22 A kérdező kommentje:
Az a Prince of Persia, amire te gondolsz. Elindítom a töltést... A gyűrűk urából melyik?
2010. okt. 31. 19:38
9/22 anonim válasza:
Indiana Jones And The Emperor's Tomb
http://www.youtube.com/watch?v=fcWqEPdS724
Prince of Persia (bár ez más jellegű platformjáték)
10/22 A kérdező kommentje:
Köszi! A gyűrűk urával sokat segítettél (még ha nem is arra esik a választásom), mivel már 2 hete tervezem a film 3. részének letöltését, de csak a válaszoddal jutott eszembe... Kissé szétszórt vagyok. Az Indiana Jones is jó ötlet.
2010. okt. 31. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!