Melyik notebook-ot ajánlanátok? (a többi lent)
Hát azért áz erös túlzás hogy legjobb
inkább vezetö márkák aból adank el legtöbet.
HP inkáb üzleti laptop, Acer nél meg sok macera adóshat ha rosszat fogsz ki.
Dell elég szép garanciások de nekem nem szimpik
Én amikey ajánlok márkákat:
Asus, Samsung, Lenovo
NEM ajánlom: MSI t (de te döntésed)
összes típús nem leheg mind hibás és a hibákat remélhetöleg javítsák
(és persze jó és ajánlott laptopoknál is vanak ilyenek)
Nekem most Asus ok jönek be nagyon.
k53s szériája is egéź szép már de van egy kicsit drágáb szériája ami neked való lene (kb. 200e)
mikor laptopot veszel figyeld hogy 2 év garancia legyen legalább rá.
aztán mivel egy laptop a tartóság és a nem túlmelegedés miatt jó
nem biztos hogy játékra valót kel kinézned pontosan (gondolok it i7 re meg 4 magos laptopokra nagy ghz el)
(2 gb os video kártyát nem fogsz kihsználni maximum ara hogy forrósítsa laptopot)
(8 gb ram szintén elég felesleges)
bár igaz hogy laptopot nemtudsz fejleszteni de
gyanús mikor egy laptop dupla anyi ram és video ram al ólcsóbb is mint egy másik amiben fele anyi van.
de ezek,is a te döntéseid én ájánlotam elmontam a 2 év minimum garanciára figyelést többi a te dolgod. majd lehet belinkelem asus t ha meglelem 170 volt amugy az.
Köszönjük ezt az infrmációt
de szerintem ezt már kivülröl fúja mindenki
sajnos ezek nem lehet nek szempontok konkrétan de elöny ha ilyen amit ö ir (még jó hogy oda teszi jó tanács) a te ár kategóriádban Sandy bridge technológia biztos lesz a prociban viszont azért a 2 év gari a minimum inkáb (mivel hogy sajnos majdnem minden laptopot enyivel adnak általában)
aminél 2 évnél,töb gari van ot be is számolják,az árba néha 20-30 ezret
és ezt a pulsz 1 év garit sokszor megtudod veni,enyiérg bármlyik,más laptopra (áltálanoságban Dell nél van a 3 év gari alapból /feláral/)
persze látam már Asus ból 5 év garisat is (meg gondolom bolt fügö is lehet /de garit meg kel fizetni sajnos/)
1-és 3.válaszoló: Köszönöm a személyes tapasztalatot és a véleményt, de én nem vagyok Asus párti, mert unokatestvéremnek is az van és igencsak lassú, holott vadonatúj és szinte még semmi nincs rajta.Megmondom őszintén ,hogy jó dolgokat írtál ,csak sajnos mint írtam is nem értek hozzá ,én tudom mi az a i7,4magos, nem tudom mi az a video kártya(és hogy mire jó?),nem vagyok ebbe otthon viszont ha elmagyaráznád nagyon egyszerűen azt megköszönöm.Még egy kérdés, akkor 2év gari felettit ne vegyek ,mert abba már beleszámították a plusz garancia árát?
2.válaszoló:Köszönöm a választ ,viszont itt is felmerül benne a kérdés ,mi az a Sandy Bridge?
4.válaszoló: Köszönöm a linket találtam egy párat ami szimpatikus.:). Esetleg tudnál ajánlani egyet?
ha tudnád azt az Asus t lineklni ami barátodnak van az jó lene:)
most egy régi Asus nem csoda ha lasu...
nem azt mondtam hgoy ne vegyél 2 évnél több garist
csak jól figyeld meg
jókat mutogatnak és te is jókat nézegetél.
de megnézem öket.
erös videókártya van bene vga: nvidia 540m
videókártyától függ menyire "szép a kép" föleg játékoknál számít
ez egy szép Asus szeritnem tökéletes
akkulumátora is nagy (sokáig birja)
persze ha ugy gondolod Asus ma is lassu még linekelk párat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!