Milyen notebook-ot ajánlanátok?
Figyelt kérdés
100e HUF környékén. A paraméterek:
- hosszú üzemidő
- kényelmes használat
- nagy memória
- esetleg néha játékra is használnám, de nem kifejezetten ez az elsődleges szempont. Én eddig ezt találtam, úgy látom erről elég jók a vélemények:
De még kérek ötleteket:)
2011. jún. 3. 23:22
1/8 anonim válasza:
Még ezt ajánlom neked: DELL INSPIRON MINI 10V.
Nekem ez nagyon tetszik.
2/8 anonim válasza:
Jah, hogy játékra is kell. :S
Akkor sorry, de azért mutattam hátha ez is jó. :)
3/8 A kérdező kommentje:
na jó, kitolom a határt 130-140-ig:D És az optikai meghajtó előny:D
2011. jún. 3. 23:35
4/8 tetro válasza:
130-140 körül nem kapsz ilyet. találhatsz olyat amiben van nagy memória. de hogy milyen processzorral és videókártyával az már kérdés. a kényelmes használat nem ez az árszínvonal, ahogy a hosszú üzemidő sem. kivéve ha netbookot veszel. akkor viszont felejtsd el a játékokat teljesen.
5/8 anonim válasza:
Acer TimelineX széria
-akár 8 órás üzemidő (a széria erről híres)
-elegáns, kényelmes, vékony kivitelezés
-erős konfig
-olcsó
6/8 tetro válasza:
persze, csal egy erősebb acer 200e fölött van. a 8óra üzemidő meg csak katalógusokban létezik.
7/8 anonim válasza:
ne haragudj, bikaerős gépet más márka sem gyárt 180 alatt, a 8 órás üzemidő, igen, reklámfogás, az azonban tény (ilyen laptopom van, a drágább kategóriából), hogy ez energiatakarékos üzzemmódban kibír 5-6 órát, míg egy másik laptop max 3-4-et. Játék közben, teljes gőzzel is simán megvan 1,5 óra, amikor egy másik laptop 40 percnél már feladja.
8/8 A kérdező kommentje:
És ha a játékot leszámítjuk? Az nem a legfontosabb. Különben is, azon a pénzen, amivel egy erősebb gépet veszek, már simán vehetek egy konzolt is, amivel meg lehet játszani. Szóval a játék nem érdekes akkor, és inkább ne netbook legyen.
2011. jún. 4. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!