Mit ajánlanátok a házidogához?
Heh, nagyon troll a tanárotok. :D
Régen voltak papír alapú számítógépes ismeretek könyvek, + keress régebbi számítógépes magazinokat (torrenten biztos találsz, az szerintem nem számít csalásnak). Bár én egyszerűen megírnám netes forrásból (a wiki felejtős).
Szerintem is internet lesz a megoldás. Csak nem másolni kell, hanem elolvasod, és leírod magadtól. Rengeteg anyag van fenn.
Viszont könyvből hiába van sok windows-os, az mind a kezelését/működését mutatja be.
Egyébként itt van egy csomó, hogy ha irodalomjegyzék kell, tudj írni:
Segítsek?
Akkor parancsolj... Elmész a könyvtárba (a kérdésedből gondolom, még nem láttál olyat belülről), beiratkozol, aztán Számítástechnika részleg, s ott keresgélj!
S olyat írni, hogy elavult a tanár, hülyeség.. A régimódi talán jobb jelző, de nem helytálló akkor sem, mert ezért megy az elbutulás, mert az emberek csak kérdezneka neten, s meg sem erőltetik magukat, hogy keressenek, gondolkodjanak!
A tanárnak pedig igaza van, abban van munka, ha te keresel, s nem az internet mondja meg. Abból nem tanulsz!
Kedves Skynet!
Nem azért kérdeztem,mert nem akarok könyvtárba menni,hanem azért,hogy céltudatosan menjek a könyvért, és ne tébláboljak órákon keresztül. Csak gondoltam,hátha tud ajánlani valaki valami jó könyvet. Amúgy a tanárunk kb.30 éves, szóval nem idős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!