Excelben hogy lehet megnyitni egy mentett file-t munkalapkénet?
Valahogy ki kellene kerülnöm azt a részt mikor megnyitom mindkét filet és egyik munkalapot a másik munkalap mellé húzom, így egy file-ban két munkalap lesz...
Ehelyett:
Ha már meg van nyitva 1 db file akkor direktbe, egyből munkalap fülként szeretnék megnyitni 3 filet az 1 db mellé, akkor mit kell tennem?
Igen, azt hiszem ezt akartam írni.
Megnyitott fileba akarok fülként megnyitni egy másik filet, anélkül hogy a szokott módszerrel bele kéne húznom.
Most a macroclickemnek megtanítottam hogy végezzen egy rutin műveletet el 2 műveletsorral. Viszont hogy 1 legyen belőle valahogy meg kéne oldanom hogy 3 különböző filet 1 fileba rakjon 4 db füllel (és sajna a sorrend sem mindegy).
Most a 2 művelet között 1 fileba áthúzom a többi 3at aztán elindítom a második macro műveletsort. Á probléma hogy az ablakot mikor megnyitom nem mindig ugyanoda nyitja meg ahonnan a macroclick be tudná húzni egyiket a másikba. De ha valahogy meg lehetne oldani akkor bármilyen ötletre vevő vagyok.
#4:
Igazad lehet akkor pontosítok: 1 munkfüzetbe szeretnék megnyitni 4 munkalapot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!