Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit lehet csinálni az internet...

Mit lehet csinálni az internetnek,ha az egyik szobában a tv nem csatlakozik rá?

Figyelt kérdés
Illetve a laptopról se jó.

2024. jún. 17. 22:51
 1/6 anonim ***** válasza:
30%
Kicseréled a kábelt.
2024. jún. 18. 00:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Behúzol a fő routertől egy kábelt a problémás szobába és veszel egy másik routert vagy access pointot (utóbbit egyszerűbb belőni).

Vezeték nélküli megoldásokkal ne próbálkozz, mert nagyon rossz lesz. Épp bérlünk egy nyaralót ahol 5 egységes mesh hálózat van, olyan instabil hogy nem lehet rajta normálisan videókonferenciázni, mert szakadozik.

2024. jún. 18. 07:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem.És ha emeleten lenne a probléma,de a router a földszinten van? Oda is lehet kábelt húzni? Azt hittem ez a mesh hálózat jó lehet,meg ehhez nem kell szerelőt hívni.
2024. jún. 18. 10:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Wifiről eddig szó se volt..
2024. jún. 18. 10:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Wifi-re csatlakoznék a tv-vel úgy értettem.
2024. jún. 18. 12:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet természetesen, bárhova húzhatsz kábelt, akár a szomszédba is (persze ez utóbbi nem szabályos, de senki se jön rá).
2024. jún. 20. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!