Logikátlan, megmagyarázhatatlan problémája van vagy a gépemnek, vagy az internetnek, vagy a routernek. Én már semmit nem tudok. Mi történik itt?
Kezdjük ott h van egy laptopom. Most vettük 1 hete. Itthon előzőleg, minden gépen ment az internet tökéletesen. Csupán csak annyi volt a baj, hogy ha ipaddal rácsatlakoztunk akkor elment az internet, de ez mellékes. Az eddigi gépek amikkel rácsatlakoztunk:Acer,Samsung. Windows xp rendszerrel is és Linuxxal is. Soha nem volt probléma.
Most, hogy új gépem van (Lenovo,win7) a youtube videók akadoznak. De más is. Indavideó,stb. Néha elmegy a net és azt írja korlátozott hozzáférés. Aztán amikor indítok egy problémamegoldást akkor azt írja h vagy az alapértelmezett átjáró nem érhető el, vagy egyéb hibaüzeneteket. Hozzáteszem, mellékesen megy a wifinkről egy másik gép is, annak semmi baja.
Na és itt jön a csavar. Máshol, viszont működik a gép rendesen, betöltenek a videók és semmi probléma.
Én már tényleg nem tudom mi lehet a baj. Valamelyik internetes eszközünk (router v. wifi) nem jó? ráadásul csak az én gépemnek? (Újabb gép amin nem megy, a régebbi rosszabb gépeken pedig megy).
tudnátok segíteni? mert nagyon elegem van, hogy egy 200 ezres gép ezzel szórakozik..
Milyen routerről van szó, illetve hogy csatlakoztatod rá az új gépet? Ha Wifin keresztül, akkor próbáld ki a router közelében is.
Így routerre gyanakodnék, főleg az iPad-es dolog miatt.
Szép sztori, kár hogy elveszik a lényeg:
a.) milyen router?
b.) laptop milyen oprendszerrel van telepítve és a gyári driverek vannak-e fenn?
" Logikátlan, megmagyarázhatatlan problémája van vagy a gépemnek, vagy az internetnek, vagy a routernek. "
-azért ebből a mondatodból simán kiérződik,hogy nagyon hiányosak az ismereteid,mert azért már rég elkellett volna odáig jutnod,hogy a 3 közül/gép-net-router/,legalább 2-őt kizárjál,de ha még semmit se tudsz,akkor így te egyedül nem is fogsz ezzel az üggyel megbírkózni,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!