Lapozófájl mennyiség beállítása?
Figyelt kérdés
24gb ddr3 ram van a gépbe. Windows 10 alatt mekkora mennyiséget állítsak be lapozófájlnak?jún. 8. 16:29
1/5 Közveszélyes Kontár válasza:
nincs szukseg lapozofaljra le lehet tiltani
ssd nek amugysem tesz jot
ha nincs valami kulonleges indok ra hogy legyen
automatikusan elvileg 16GB nal 2,5GB os lapozofaljat kezel windows 32GB nal 5GB ot
viszont ugye autamitokas tulnohet a ram mereten tul is joval
igy fixre erdemes beallitani amit le is foglal meghajtobol akkor
altalaban rammal azonos mereture erdemes volt allitani
regi korokban
de ma nincs szukseg ra
2/5 anonim válasza:
Ha SSD-t használsz akkor állítsd automatikusra, ha HDD-t akkor fix méretű 2GB-ra. (ha 64GB-nál kisebb lemezed van akkor helyspórolás okán 1GB is elég)
3/5 A kérdező kommentje:
120gb SSD van és automatikusan van most alapból, de most bővítettem a ramot ezért gondoltam nem e kéne hozzányúlni a lapozófájlhoz
jún. 8. 17:05
4/5 anonim válasza:
A hibernálást érdemes kikapcsolni, ha nem használod. Elég nagy területet foglal.
Lapozónál régebben állítgattam én is, aztán rájöttem a win állítja be esetén jobb a teljesítmény. De hagyd békén azt a fix 2GB-ot, ha eddig OK volt.
5/5 anonim válasza:
Nem kell állítgatni, jó az automata beállítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!