Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » FS 19 jatéknál bevan modolva...

Zolika200101 kérdése:

FS 19 jatéknál bevan modolva nekem egy map mert az alap egy rossz, és hát a teheneknel a trágyatárolo azt csinalja hogy megtelik egy darabig utánna meg megall es ugrál fel le a mennyiség, ezt mért csinalja?

Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat várok
2022. júl. 31. 14:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha a mennyiség ugrál fel-le, és odamész felszedni, fel tudnád szedni akár az egészet? Úgyértem nem lehet hogy csak grafikai hiba?

Más állatoknál, vagy épületnél is tapasztaltad a hibát?

Itt találtam egy modot, amivel másképp gyűlik a trágya, nem pedig az elfogyasztott gabona alapján, lehet hogy ez megoldaná:

[link]

2022. aug. 1. 02:02
 2/12 A kérdező kommentje:
Az a baj amit küldtél módot csak fs 22 höz jó! FS 19 hez nem.
2022. aug. 1. 11:57
 3/12 A kérdező kommentje:
Csak a teheneknél tapasztaltam! Máshol minden rendben! És igen az egészet feltudnám szedni ami éppen a tarolóban van! Épületnél nem tapasztaltam.
2022. aug. 1. 16:34
 4/12 anonim ***** válasza:

Ismét én!

Bocs, kicsi betűvel volt a 22-es része, és meg voltam róla győződve, hogy 19-et írtam be.

Az volt a moddal az ötlet, hogy az eredeti játék kódján ha valamit változtat a mod, akkor esetleg helyrehozhatja ezt a grafikai hibát.

Szerintem próbálj meg valamilyen ehhez kapcsolatos modot letölteni, és az a mod lehet hogy felülírja.

Próbáltam keresni steam discussion-ön a hibát mint: Manure flickering, de egyenlőre senki nem tett ilyen bug jelentést. Én nem tudok ilyesmit elkezdeni, mert nekem nincs meg a játék.

Tudsz angolul?

2022. aug. 1. 17:13
 5/12 A kérdező kommentje:
Egy kicsit, mert miért kérdezed?
2022. aug. 1. 17:35
 6/12 A kérdező kommentje:
Meg nekem a Fs19 CD s! Nem steamen van meg.
2022. aug. 1. 17:36
 7/12 A kérdező kommentje:
Ja meg azt is szeretném meg mondani, hogy a térkép nekem modolt tehát nem az alap terképen játszom.
2022. aug. 1. 17:39
 8/12 anonim ***** válasza:

Ismét én!

FS 19 nél a cd-s verziónál neked kell megmondanod, hogy frissítse a játékot az újabb verzióra. Talán egy újabb verzión már nem bugos a trágya tartó.

A következő weboldalon megtalálod a frissítéseket a 22-es, 19-es és 17-es Farming simulatorokhoz is, csak lejjebb kell tekerned az oldalon:

[link]

Szerintem térkép mod nélkül is ilyen vacak.

Lehet hogy az update után nem működne majd a térkép modod. Abban az esetben az appdatából kikell törölnöd a farmingsimulátor fájljait.

2022. aug. 1. 17:55
 9/12 anonim ***** válasza:
- És ha kitöröölted az appdatából, akkor újra kell installálnod.
2022. aug. 1. 17:56
 10/12 A kérdező kommentje:
És ezt az appdatát hol találom? És hogy kell újra instalálni?
2022. aug. 1. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!