FS 19 jatéknál bevan modolva nekem egy map mert az alap egy rossz, és hát a teheneknel a trágyatárolo azt csinalja hogy megtelik egy darabig utánna meg megall es ugrál fel le a mennyiség, ezt mért csinalja?
Szia!
Ha a mennyiség ugrál fel-le, és odamész felszedni, fel tudnád szedni akár az egészet? Úgyértem nem lehet hogy csak grafikai hiba?
Más állatoknál, vagy épületnél is tapasztaltad a hibát?
Itt találtam egy modot, amivel másképp gyűlik a trágya, nem pedig az elfogyasztott gabona alapján, lehet hogy ez megoldaná:
Ismét én!
Bocs, kicsi betűvel volt a 22-es része, és meg voltam róla győződve, hogy 19-et írtam be.
Az volt a moddal az ötlet, hogy az eredeti játék kódján ha valamit változtat a mod, akkor esetleg helyrehozhatja ezt a grafikai hibát.
Szerintem próbálj meg valamilyen ehhez kapcsolatos modot letölteni, és az a mod lehet hogy felülírja.
Próbáltam keresni steam discussion-ön a hibát mint: Manure flickering, de egyenlőre senki nem tett ilyen bug jelentést. Én nem tudok ilyesmit elkezdeni, mert nekem nincs meg a játék.
Tudsz angolul?
Ismét én!
FS 19 nél a cd-s verziónál neked kell megmondanod, hogy frissítse a játékot az újabb verzióra. Talán egy újabb verzión már nem bugos a trágya tartó.
A következő weboldalon megtalálod a frissítéseket a 22-es, 19-es és 17-es Farming simulatorokhoz is, csak lejjebb kell tekerned az oldalon:
Szerintem térkép mod nélkül is ilyen vacak.
Lehet hogy az update után nem működne majd a térkép modod. Abban az esetben az appdatából kikell törölnöd a farmingsimulátor fájljait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!