Zolika200101 kérdése:
FS 19 jatéknál bevan modolva nekem egy map mert az alap egy rossz, és hát a teheneknel a trágyatárolo azt csinalja hogy megtelik egy darabig utánna meg megall es ugrál fel le a mennyiség, ezt mért csinalja?
Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat várok2022. júl. 31. 14:53
11/12 anonim válasza:
Az appdata egy titkos mappa, csak a windowsnak van. Ha van egy frissítés egy ilyen lemezes játékhoz, akkor nagy eséllyel oda teszi neked a frissítést. Ez azért baj, mert amikor megpróbálod újrainstallálni a játékot, akkor lehet hogy a frissítés megmarad az appdatában. Ezért uninstallolod a játékot, kitörlöd az appdatát, majd felinstalálod a játékot lemezről. De ezt csak is kizárólag akkor teszed meg, hogy ha nem működik a map modod a legfrissebb verziójával a játéknak. Egyenlőre csak próbáld meg letölteni a frissítést a weboldalról, és ha nem megy tőle a mod, akkor majd appdatázhatsz. Itt szólj, és én ide leírom neked hogy kell.
12/12 A kérdező kommentje:
Frissítettem a játékot már, de ugyan az a helyzet! Legujabb verzió van fent!
2022. aug. 1. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!