Mennyire kockázatos ilyen módon PC-t venni?
Találtam egy PC-t magamnak kedvező áron, de magánszemélytől és tulajdonképpen az ország túlsó végén van. Autóval nem tudok elmenni érte, a vonat például szerintem kivitelezhetetlen, mert ez egy teljes PC minden dobozával együtt, azt mégis hogyan vonszolnám át az egész városon?
A személy futár által házhozszállít, de ettől pedig félek. Mivel magánszemély, benne van a pakliban hogy átver, megérkezik a futár, leteszi a PC-t (azt ugye nem várja meg, hogy összeszerelem, és letesztelem és ezt nem is várom el tőle), majd miután kifizettem és a tesztek során valami mégsem olyan, ahogyan az eladó ígérte, Őt nagy valószínűséggel már hiába keresem, mert tenni fog róla, hogy ne érhessem el fizetés után.
Hogyan biztosíthatnám a vásárlást hogy kizárhassam az átverés lehetőségét?
"azt ugye nem várja meg, hogy összeszerelem, és letesztelem és ezt nem is várom el tőle"
Ha el is várnád, mi volna az elképzelés? Felbontani a csomagot csak akkor hagyja, ha már átvetted és kifizetted, ő vissza neked pénzt nem adhat, maximum jegyzőkönyvezhet, ha téglát küldtek alkatrész helyett. Ha esetleg hibás a cucc, azzal neki már végképp semmi dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!