Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mennyire kockázatos ilyen...

Mennyire kockázatos ilyen módon PC-t venni?

Figyelt kérdés

Találtam egy PC-t magamnak kedvező áron, de magánszemélytől és tulajdonképpen az ország túlsó végén van. Autóval nem tudok elmenni érte, a vonat például szerintem kivitelezhetetlen, mert ez egy teljes PC minden dobozával együtt, azt mégis hogyan vonszolnám át az egész városon?

A személy futár által házhozszállít, de ettől pedig félek. Mivel magánszemély, benne van a pakliban hogy átver, megérkezik a futár, leteszi a PC-t (azt ugye nem várja meg, hogy összeszerelem, és letesztelem és ezt nem is várom el tőle), majd miután kifizettem és a tesztek során valami mégsem olyan, ahogyan az eladó ígérte, Őt nagy valószínűséggel már hiába keresem, mert tenni fog róla, hogy ne érhessem el fizetés után.

Hogyan biztosíthatnám a vásárlást hogy kizárhassam az átverés lehetőségét?

jún. 4. 07:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg.. Elmész megnézed, ha jó megveszed és ha nem akarsz cipekedni feladod magadnak postán :D
jún. 4. 13:39
 12/12 anonim ***** válasza:

"azt ugye nem várja meg, hogy összeszerelem, és letesztelem és ezt nem is várom el tőle"

Ha el is várnád, mi volna az elképzelés? Felbontani a csomagot csak akkor hagyja, ha már átvetted és kifizetted, ő vissza neked pénzt nem adhat, maximum jegyzőkönyvezhet, ha téglát küldtek alkatrész helyett. Ha esetleg hibás a cucc, azzal neki már végképp semmi dolga.

jún. 4. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!