Ezt az adott oldal szabályzatában nézd meg. De, amelyiket én ismerem, ott “x” ideig kell seedelni, és nem számít az arány. Az oldalon, a saját profilodban biztosan meg lehet nézni, hol tartasz velük. A kliens adatai egyébként lehetnek teljesen mások, mint az adott oldalon lévők.
máj. 25. 15:12
2/9 SIDLER22 válasza:
A legtöbb magyar privát torrent oldalon megadnak X időt, hogy mennyit kell seedelni. Amennyit vissza tudsz tölteni az idő azzal arányosan csökkenni fog. nCore-on azt hiszem 48 óra vagy 1-es arány. Tehát ha eléred az 1-es arányt mondjuk a letöltés után egy órával akkor el is tűnik a torrent a listáról mert az egyik seedkötelezettségi szabálynak eleget tettél.
Persze ez nem ilyen biztos alapokon nyugszik. Nekem például volt torrent amire 100 óra seed időt kaptam. Pedig nem volt korábban letöltve meg semmi. Egyszerűen csak ráraktak még 50+ órát és kész. Olyan is volt, hogy kb a seed idő felénél, hopp! még 15 órát ráraktak csak úgy.
Szóval ez azért nem ilyen stabil mint ahogy az elején leírtam, de a lényeg, hogy aránytól függően kapsz egy hátralévő időt amíg még seedelned kell. De olyan nincs, hogy ha nem tölti le senki akkor seedelned kell örökre.
máj. 25. 15:43
3/9 anonim válasza:
Oldalnak megfelelően annyi ideig seedeled amíg kell. De ha nem kell tárhely, akkor addig seedeld amíg csak tudod, hogy ne haljon ki a torrent
máj. 25. 15:54
4/9 anonim válasza:
Első körben ismerd meg az oldal szabályzatát ahonnan töltesz.
máj. 25. 16:30
5/9 anonim válasza:
#2: le van írva a Wiki-ben, hogy a 48 óra az alap, és arra még a torrent méretével arányos időt tesznek rá. Minél nagyobbat töltesz le, úgy a visszatöltési idő is vele nő, több tíz vagy száz gigás nagyságrendben ez már több pluszóra.
máj. 25. 17:18
6/9 SIDLER22 válasza:
Ja oké.
máj. 25. 18:09
7/9 A kérdező kommentje:
de akkor ha maga az oldal nem kéri akkor onmagaban a qbt nem fog tiltani?
máj. 26. 10:52
8/9 anonim válasza:
A kliens semmi mást nem csinál azon kívül, hogy forgalmaz és elküldi erről a statisztikai adatot a trackernek. A trackeren beállított szabályok szerint történik valami, ha nem tartod be a szabályokat (pl. letöltés korlátozása, vagy kitiltás az oldalról). Mivel a forgalmazás a trackerrel szinkronizálva van, ezért ha az oldalon felfüggesztik a letöltési jogosultságodat, akkor azt az infót a tracker kiküldi a kliensednek is, és nem fog elindulni a többi letöltés (semmilyen letöltőprogramban).
máj. 26. 11:23
9/9 anonim válasza:
A qbt tiltani? A qbt egy kliens, mi öze hozzád, honnan tiltana???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!