Milyen rendszeren keresztül lehetséges az, hogy engem az ország bármelyik táján felismernek...(Például vendéglátóhelyeken, egészségügyi intézményekben...)?
Nem vagyok celeb és nem vagyok híresség a szó hagyományos értelmében....
Nyilvánvalóan van egy sajátosság (leginkább kitaláció)... Amit a személyemhez kötnek.... És ezen az alapon nyilvánvalóan benne vagyok valamilyen rendszerben ami lehetővé teszi hogy bárki felismerjen aki használja ezt a rendszert...
Nézd, amikor bemegy a boltba Kern András, és azzal üdvözlik, hogy jó napott Gálvölgyi úr, akkor biztosan nem fognak téged felismerni.
A diagnózisunk változatlan: mentális zavarokkal küzdesz.
"bizonyos metakommunikációval" ???
"tudják, ki 'vagyok'"
Tudják. Az aki fizetni fog a vendéglátóhelyen.
Ja és az se meglepő ha Tökölről átvisznek Márianosztrára ott is mindenki ismerni fog pedig még sose jártál ott.. 😄
Ismertem valakit, ő bárhova ment be, azért váltott ki bizonyos szempontból hasonló reakciókat, mert fura szaga volt.
Nem lehet, hogy érdekes öltözködési stílus, fura hajviselet vagy bármi miatt reagálnak hasonlóan/meglepetten és ezt értelmezed félre?
Sperma ilyennel, mint a Google Maps Timeline..... Esetleg megvan osztva mindenkivel tudtomon kívül... Vagy én kattintgattam valamikorra összevissza (?) mert van úgyhogy nincs szinkronban....
Például én válaszolok valamire és közben ő már mást ad be... És nem is arra nyomok igent amire szerettem volna...
Nincsenek ilyen rendszerek, amik felismernek és bejeleznek bárkinek, és ez be lenne kötve valamilyen országos rendszerbe, és még ki is jelzi egy random bolti eladónak/ügyfélszolgálatosnak/portásnak, hogy te ki vagy. Ilyen még a totális megfigyelés államokban sincs, legfeljebb a rendőrséghez futhat be infó.
Vagy nincs semmi, vagy félreértesz valamit, vagy bemeséled magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!