Milyen rendszeren keresztül lehetséges az, hogy engem az ország bármelyik táján felismernek...(Például vendéglátóhelyeken, egészségügyi intézményekben...)?
Nem vagyok celeb és nem vagyok híresség a szó hagyományos értelmében....
Nyilvánvalóan van egy sajátosság (leginkább kitaláció)... Amit a személyemhez kötnek.... És ezen az alapon nyilvánvalóan benne vagyok valamilyen rendszerben ami lehetővé teszi hogy bárki felismerjen aki használja ezt a rendszert...
Nem köröz a rendőrség, nem láthattak médiában....
Azt nem akarom megnevezni ameddig nem muszáj hogy miről ismernek fel... Mert az csak nekem kellemetlen.... Valami ami nincs de hozzám kötnek...
Várjál, tehát Te bemész egy műszaki üzletben valahova lopni és egyből rájönnek, hogy Te vagy az aki lopni szokott?
Ez nem így működik. Hanem vannak tipikus viselkedési mintázatok, amiből következtetnek arra, hogy te nem vásárolni mész be az adott üzletbe, hanem lopni. És nem téged ismernek fel, hanem azt ahogy viselkedsz.
Te is gyakran dugdosod a kezed fiatal kisfiúk gatyájába?
Mostanában ezzel könnyű berobbanni a köztudatba 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!