Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Elektronikai készülék tönkreté...

Elektronikai készülék tönkretétele?

Figyelt kérdés
Lehetséges/van barmi megoldásni amivel kulserelmi nyomok nelkul tonkre lehet tenni egy elektronikai keszuleket? pl valami mágnes vagy ilyesmi

2024. jan. 28. 22:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Felejtsd el.
2024. jan. 28. 22:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Befúvod Chemotoxal.. 😉
2024. jan. 28. 22:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Milyen eszközről van szó? Mert pl HDD-t tönkre lehet tenni nagyon erős mágnessel, de például egy SSD-nek semmi baja nem lesz ettől. Egyébként lehetséges tönkre tenni bármit egy kis elektronikai tudással és bár lesz rajta "sérülés" de nem olyan jellegű, hogy összetört stb.. (hanem elektronikai égés, ami ugye természetes meghibásodásból fakadó jelenség is lehet.)
2024. jan. 28. 22:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet kapni mechasnikus órák lemágnesezéséhez ilyen magasfrekvenciás lemágnesező kütyüt. Szerintem simán meg lehet ölni. Vagy a mikró magnetronjával is ki lehet nyírni.
2024. jan. 28. 23:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Van ilyen pl, hogy USB-killer

Ezek ilyen pendrive kinézetű eszközök. Bár kérdéses, hogy mennyire hatékony... alaplapot tönkre tehet, de hogy SSD/HDD sérül-e egy ilyen zárlat miatt, az kétséges, tehát a lényeges dolgok, amiken az adatok vannak, az jó kérdés. Vagy min van még USB port... 🤔 telefonon, TV-n. Illetve ha van rá kis affinitásod, meg ismered a céleszközt, akkor ahhoz megfelelően magad is építhetsz egy ilyen killer eszközt.

Bár ez semmiképp sem javasolt. Mindenképp más módot javaslok a problémád rendezésére. Főleg ha más tulajdonát szeretnéd így rongálni.

2024. jan. 28. 23:27
 6/7 anonim ***** válasza:
62%
Apuci/Anyuci nem akar új telefont venni? Szerintem hamar lebuknál, és kapnál egy nyomógombos Nokiát cserébe.
2024. jan. 29. 08:32
 7/7 anonim ***** válasza:
31%

Mindjárt a rosszindulat.

Én pl. az egyik német conradnál fogadtam meg, hogy legközelebb ha valami nem passzol, akkor kinyírom, mert egyszerűen nem voltak hajlandók cserélni, csak hiba esetén.

(azóta az a fiók valamiért csődbei s ment)

Meg eladtak olyan, igaz olcsó, headsetet, aminek alig volt hangja max hangerőn, az sem voltak hajlandók kicserélni, mert az eladó meghallgatta, és "szerinte jó".

Csak ugye 3-4 meg 20 eurós szarokénrt ki megy perre.

2024. jan. 29. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!