Belefér egy Dell Optiplex 745 SFF egy VHS készülékházába? (lent)
Sziasztok. Volt egy vhs lejátszóm, de tönkrementem. Gondolkoztam, rájöttem h. pc háznak tökéletes lenne. A mocskos részen túlvagyok, kiszedtem belőle mindent. Először úgy gondoltam, h AM1 konfigot veszek bele, de akkor TFX táp is kéne, és akkor baromi magas az ár, annyit meg nem akarok a projektembe beletenni (kiszámoltam, kb. 30 ezer lenne plusz szállítás pcx-en). És most találtam itt egy jó kis gépecskét: [link]
Ennyit még bele tudok ölni. A VHS készülékház adatai:
magasság: kb. 9 cm
hossz: kb. 22 cm
szél: kb. 35,5 cm
Ha tudnám a gép méreteit, nagyon jó lenne, de a videó alapján csak annyit tudok, h. alig nagyobb mint a pasas keze ( https://www.youtube.com/watch?v=B_7xg9vCkcU)
Képek a készülékházról:
Tudom, hogy a szellőzést ki kell alakítani, abban nem lesz hiba. A segítséget köszi előre is.
Ezt a Dell-t nem lenne értelme szétbombázni.
Használj pico psu-t TFX tép helyett, vagy a beépített tápos ASROCK AM1H-ITX-et DC12V paneltáppal.
Amit írtam az ITX, és csak 18k.
Beépített DC-DC táppal ez elfogóhadható ár.
10k-éer nyugodtan veheted azt a DELL-t HTPC-nek.
Vagy pl. ez [link]
Nekem van egy 25w-os 12v tápom, nem tudom elég lesz-e hozzá.
Ehhez pont kell külön táp, de egyébként nem rossz vétel ez sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!