Olyan anime oldal aminek van auto magyarra fordítás funkció mint a youtube-nál létezik?
Kedves #1!
Nem minden iskolában van lehetőség angol nyelv tanulására. Egy csomó falusi iskolában például. Szerintem nem szégyen az, hogy valaki nem tud angolul. Vagy ha esetleg a kérdező még abban az időszakban volt iskolás korú, amikor még oroszt kellett tanulni, csak gimiben volt lehetőség angol és német nyelveket tanulni. Amúgy meg, ha volt is lehetősége általános iskolában idegen nyelvet tanulni, lehet, hogy németet tanult. Az is lehetséges, hogy amúgy perfekt németből. A magyar tanárom is német szakos is, de angolul egy mukkot nem tud. Úgyhogy nem kell mindjárt lenéző kommenteket írogatni, csak azért, mert te tudsz angolul. Én is tudok angolul, kéttannyelvűs osztákyva járok, de azért még nem nézek le másokat, csak mert nem tudnak angolul
Aki animét néz, garantáltan nem kellett már oroszt tanulnia, mert nagyon max 40-45 éves, de gyanítom, hogy a kérdező 20 vagy attól fiatalabb.
Azt aláírom, hogy van, ahol németet tanítottak, de német felirattal is bőven vannak animék. És vegyük még hozzá, hogy aki tényleg animés, az előbb-utóbb valamilyen szinten megtanul japánul.
"Nem minden iskolában van lehetőség angol nyelv tanulására."
Tényleg nem, de ha jól értem internete van a kérdezőnek, amin van angol is.
"Szerintem nem szégyen az, hogy valaki nem tud angolul."
Tényleg nem, csak azt jelenti, hogy a világ nagy részét képtelen felfogni, megérteni.
"Amúgy meg, ha volt is lehetősége általános iskolában idegen nyelvet tanulni, lehet, hogy németet tanult"
Németül is van elég sok felirat. A német annyira alap, hogy olyan feliratot már a Crunchyroll is készít.
"Úgyhogy nem kell mindjárt lenéző kommenteket írogatni, csak azért, mert te tudsz angolul"
Csak a kérdező nem felsorolta azt a 3 nyelvet, amit adott esetben beszél, hanem kérdezte azt, amit az egész bolygón összesen egy marék ember beszél és még azoknak is a nagy része helytelenül.
"Én is tudok angolul, kéttannyelvűs osztákyva járok, de azért még nem nézek le másokat, csak mert nem tudnak angolul"
Nem tudni angolul olyan, mint nem tudni olvasni. A két állapot között ég és föld a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!