Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan, hol kell azt beállítan...

Hogyan, hol kell azt beállítani, hogy valamelyik fordító program lefordítson akár egész weboldalt angol nyelvről magyarra? Melyik böngészőben lehet ezt beállítani? Vagy hol kellene beállítani?

Figyelt kérdés

Tényleg működjön.

Okostelefonon - ha ez számít.

Mit kell letölteni, milyen engedélyeket kell megadni, hol?

2023. jan. 31. 13:06
 1/7 Bagiracica ***** válasza:
72%
Google fordító kiegészítő Chromon.
2023. jan. 31. 13:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Elsősorban most Firefoxban érdekelne. Abban lehet?
2023. jan. 31. 13:33
 3/7 A kérdező kommentje:
(#1. Köszi, ment a zöld, de ha lehet, a Firefoxra vonatkozóan is írjátok meg, légy szíves, köszi!)
2023. jan. 31. 13:36
 4/7 anonim ***** válasza:
A Firefoxhoz is van Google fordító addon, de azt neked kell megnézni, hogy mobilon működik-e - sok kiegészítő csak gépen jó. De amúgy anélkül is lehet. Másold ki a weboldal linkjét, illeszd be a Google fordítóba, aztán a magyar rubrikában menj rá a linkre. A fordított változatot fogja megnyitni.
2023. jan. 31. 23:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2023. febr. 1. 00:30
 6/7 Thunderfairy ***** válasza:
Én inkább megtanulnék angolul a helyedben. Semmit nem érnek ezek a forditok. Párszor próbálkoztam ezzel de az első mondat után már érthetetlen a szöveg.
2023. febr. 1. 19:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Néha irdatlan nagy ostobaságot írnak fordítás gyanánt, én is tapasztaltam. De most kell.
2023. febr. 1. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!