Miért ilyen drága a Windows 11?
A Microsoft oldalán az eredeti licenc Windows 11 Home verziója 62.999 Ft ( [link] a Windows 11 Professional pedig 109.999 Ft ( [link]
Ezt az összeget kicsit soknak találom... Miért van ez?
Teljesen mindegy, hogy lesz razzia vagy nem az olcsó kulcsokkal aktivált op.rendszerek nem jogtiszták mint ahogy sokan hiszik.
Ezek a kulcsok nincsenek nyilvántartásba a Microsoftnál. És ezáltal ugyanolyan op.rendszer mint amit valamilyen aktivátorral aktiváltak csak ezek sokkal jobbak mert nem kerül pénzbe.
#25 - te meg menjél az USA-ba, ott füvezzél ne itt. Úgy látszik nálad már van hatása a fűnek. Összevissza magyarázkodol és hülyeségekre hivatkozol.
A Windows is a Microsoft tulajdona. Ha a Microsoft nem ismeri el a licenc kulcsról, hogy jogtiszta akkor sose lesz legális és az teljesen mindegy, hogy melyik országban élünk.
Már egy előző kérdésnél is leírtam, talán pont neked, hogy nem a Microsoft hozza a törvényeket!
#25, #27 - Ha nem szipoztál be nagyon talán így jobban felfogod.
Magyarországon, eddig még, legális a nem jogtiszta licenc kulcsok árusítása és használata is. Attól, hogy lehet árusítani attól még nem lesz jogtiszta is.
Ekkora vihart a biliben...:XD
Ha a Microsoft azt mondja, hogy "legális", akkor az! Van róla számla, email-ben elküldve. Magamnak nem vettem volna, mert ma már alig használok Windows-t. Tökéletes a Linux Mint mindenre, ami nekem kell :)
Eredetiséget igazolás kell a licenc kulcshoz, nem csak egy számla, hogy X összegért vásároltam valamit.
Nem az országok döntik el, hogy melyik licenc kulcs jogtiszta hanem a Microsoft, mert a Windows az ő tulajdona.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!