Windows 11 home verzióról megéri frissíteni pro verzióra?
Otthoni felhasználásra nem kell. A "Home" rendszert használók sem használják ki a rendszer nyújtotta lehetőségeket. A nagy többség úgy használja a rendszert, mintha az még egy XP lenne, Ez, az úgynevezett: "Hétköznapi tudat". Működik, és nem érdekel hogyan...
Nézd meg a "Pro" verzió előnyeit. És, ha találsz benne olyat, amire szükséged van, és a "Home" nem tudja, akkor vedd meg.
Nincs értelme otthoni felhasználáshoz.
A "Microsoft Store"-ból tudsz frissíteni, és ott már nyilván van ár is.
Az egyetlen dolog ami esetleg jól jöhet a Pro-ból a bitlocker... nem értem, hogy ez miért nincs benne a home-ban... azért az adatok védelme elég fontos dolog.. én nem akarnám, hogy ha ellopják a laptopomat, akkor hottáférjenek az adataimhoz is.
Telefonokon ez már egy jó ideje alap. Laptopnál is ugyanígy kene lennie.
Biztos nem fizetnék a Pro-ért egy olyan eszközön, amire van előre telepített Home, otthoni felhasználással. Nekem csak a gpedit szokott hiányozni belőle.
Számomra ez épp elég érv, hogy Pro kulcsot vegyek olyan gépre, amire nincs előretelepített rendszer (kb. az összes gépem), de biztos nem vennék olyan gépre, amin van legális Home.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!