Érdemes lehet már felrakni a windows 11 23H2 updatet?
Előzetesen nagyon jó dolgokat tartalmaz a pack. Mármint... a többsége alapvető dolog, amiért a windows közösség évek-évtizedek óta könyörög. De végre meghallgatást nyertek a kívánságaink. Pl végre képes lesz kitömöríteni a rar fájlokat a fájlböngésző, nem kell winrar/7zip. Ezt így legaláb 20 éve meg kellett volna csinálni. Visszakapjuk a lehetőseget, hogy a tálcán ne legyenek összevonva az ikonok. Tehát ezzel a frissítéssel lesz végre használható a rendszer. Csomó hasonló szarság jön.
Amúgy érdemes lehet várni vele egy hetet, hogy a többség feltelepítse és kijöjjenek a hibák, ebben igazad van. Nem kritikus dolgok amiket frissítenek, el lehet lenni nélkülük még egy hétig. De jó ha vannak.
1/
Külföldi oldalakon több helyen pl aszt írták a fájlkezelő ami alapból nem gyors vagy lassabb lett pl vagy nem változott semmit a sebessége.Akkor volt aki azt írta csupa haszontalan dolog van a frissítésben de nagyon jelentkező hibákról csak telepítésnél írtak,hogy többszöri kattintás után volt hajlandó települni vagy valami hibával leállt a telepítés.
2/
Na nekem ez nem nagyon hiányozna 2 hetes friss telepítésnél.
5/
Felraktam vagy 2 hete a win11-et azt aláírom,hogy a win10-nél felraktam gondom se volt itt meg néha néha jelentkezik egy egy anomália de amúgy sem,mi gondom vele.Minden ugyan úgy fut rendesen 23H2-őt meg tegnap felraktam semmi gondom de az csak valami előzetes lehetett mert jött egy másik 23H2 ami meg már a funkciókhoz való azt még nem raktam fel mert több helyen olvastam problémát.Még kicsit várok vele de amúgy tökéletesen működik a gépem,de most kicsit jól esik,hogy dizájnban lett egy kis frissesség pedig elsőre nekem sem tetszett a windows 11.Amúgy meg a legtöbb cég profit orientált ennek meg nem tudsz mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!