Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik MacBook éri meg a...

Melyik MacBook éri meg a legjobban?

Figyelt kérdés

Laptop vásárlás előtt állok, egy nagyon régi Lenovo laptopom cserélném le, mivel hosszú évek után feladta a harcot. Az Apple márkára jutott a döntésem, mivel évek óta iPhone használó vagyok; így praktikusnak is gondolnám a két eszközt egybe, illetve mivel a telefonjaikkal én nagyon meg vagyok elégedve szeretném megpróbálni màs téren is ez lenne e a véleményem róla.

Sajnos nem nagyon értek a számítástechnikához, így érdekelne mások véleménye, hogy ár érték arányban melyik modell érné meg legjobban. Mikre figyeljek amikor választok laptopot?

Amire használnám az munka és suli elsősorban.

2023. dec. 11. 22:18
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Évek óta használnak mások 8 giga RAM- mal MacBook Air modelleket és nem panaszkodott senki. Illetve külső SSD még mindig rendelkezésemre áll ha a tárhely esetleg kevés lenne vagy iCloudba is mindent fel tudok dobni.

Kutakodásomban egyébként hallottam, hogy melegedik, amit egyáltalán nem érzékeltem eddig pedig elég sokat gyűrtem már. De mint említettem semmi komoly terhelést nem kap.

Egyébként pedig nem kértem véleményt, pláne nem ilyen alpári stílusban. Leírtam, hogy végül milyen gépet vettem, nem neked kell, hogy megfeleljen. Azt pedig, hogy én mire használom és mire kell azt szerintem nekem kellene tudnom csak nem neked. Remélem legalább használtad es úgy mondasz róla véleményt, nem pedig úgy, hogy sosem volt a kezedben. A MacBook mindig is megosztó gép volt, de nem egy nem kettő ember ajánlja ezt is es az M1 es air-t is olyan felhasználásra amire nekem kell.

márc. 20. 05:31
 12/12 A kérdező kommentje:
Egyébként semmi problémám nem lenne azzal, ha neked nem felel meg az elvárásaidnak, igényeidnek vagy mert szimplán Apple termék és nem vagy vele jóban. Azzal sem lett volna ha leírod , hogy nem értesz velem egyet ez és az miatt nem tartod ezt egy jó ötletnek. Elfogadom, de úgy látszik neked nem sikerült azt elfogadnod, hogy nekem tetszik ez a gép és megfelel az igényeimnek. Az Air másra nem is jó, mint ezekre amikre én használom. Akinek ez kevés amit tud vagy nem felel meg vegyen Pro gépet. Tehát a félreértèsek elkerülése végett a stílus amit nem értek. Unatkozol, rossz napod van megértem, de ne máson töltsd ki a frusztrációd.
márc. 20. 05:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!