Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ezt miért csinálja a számítógé...

Ezt miért csinálja a számítógépem?

Figyelt kérdés

[link]

win11

rtx 3060 ti

16gb ram 3200mhz

r5 5600

750w gold kolink psu

vg270s monitor

Legfőképp ha chromeban vagyok és netezek akkor csinálja. Képernyő bármelyik pontján. Főleg akkor ha megmozdítom az egeret.

2023. nov. 16. 23:24
 1/8 anonim ***** válasza:

A fő kérdés: Csak Chrome-ban csinálja, és pl játékok alatt rendben van, vagy máshol is előjön?

Mert ha szerencséd van akkor a Chrome valami szoftveres bugja, ha viszont máshol is előjön akkor VGA vagy monitor hiba, a VGA tekintetében nagyobb az esély.

2023. nov. 16. 23:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Csak rdr2-be csinálta, pedig elég sok játékkal játszok. Ott kikapcsoltam a triple bufferinget és jó lett. De inkább chrome és nagyon ritkán az asztalon is.
2023. nov. 17. 00:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát ha máshol nem csinálja, csak Chrome és RDR akkor még van esélye a szoftveres oldalnak, driverek gondolom minden friss? VGA esetében azért a régit DDU-val törölve és utána a legfrissebb drivert feltenni megpróbálkoznék.
2023. nov. 17. 01:07
 4/8 A kérdező kommentje:
Töröltem a drivereket, feltöltöttem az újakat (amúgy az új volt fent) és most próbálgatom. Kíváncsi vagyok! Köszönöm!!
2023. nov. 17. 13:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Reméljük ennyi meg is oldotta :)
2023. nov. 17. 21:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát nem igazán, sajnos nem :( Nem tudom akkor mi lehet
2023. nov. 17. 22:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Akkor ez vagy VGA vagy monitor :S

Inkább VGA.

2023. nov. 18. 00:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Használtan vettem a kártyát szóval valószínűleg ja :D Addig jó amíg csak a chromeban csinálja :D
2023. nov. 18. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!