Miért csinálja ezt a számítógépem?
Windows 10-es rendszer van rajta. Sok esetben ha meg akarok nyitni valamit, felugrik egy kis ablak, amiben azt írja "Ezen ms- (és itt a megnyitandó programtól függően írja a továbbiakat) típusú programhoz új alkalmazás szükséges. És le ok-ézni sem tudom, hanem mellékattintok és akkor eltűnik az ablak.
Pl. Mikor a FiveM-et indítom (az elindul rendesen), de a betöltő ablakra felugrik a fentebb említett kis ablak is és írja, hogy "Ezen ms-gamingoverly típusú programhoz új alkalmazás szükséges.
Vagy pl akartam letölteni a gépemre a telefon-kapcsolatok alkalmazást, de mikor a microsoft store-ban rákattintottam, villant egyet az ablak és nem történt semmi, úgy hogy egy leírás alapján alaphelyzetbe akartam állítani a microsot storet, erre a kulcs mozzanatnál ezt írta az ugyanolyan felugró ablak:"ezen ms-windows-store típusu programhoz új alkalmzás szükséges" és ezt a folyamatot viszont emmiatt nem is tudtam megcsinálni.
Mit csináljak, hogy ne dobja fel ezt a kis ablakot és minden működjön rendesen, ne kérjen hozzá új alkalmazást?!
Előre is köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!