Miért csinálja ezt a hulladék számítógépem? 😂
Figyelt kérdés
Újra telepítettem ki pucoltam stb! Gép tulajdonságai a következők!
CPU: AMD Phenom ll X4 965 3.40GHz
Ram: 8GB DDR3 1333mhz
GPU Radeon hd5670
120GB SSD
Egyszerűen semmit se lehet rajt csinálni folyamatosan lefagy , belassul.
2023. jún. 13. 21:13
1/9 anonim válasza:
Hát a proci elég régi, lehet érdemesebb lenne egy korszerűbbre beruházni. Mire használod a géped? Milyen operációs rendszer van rajta? Háttérben fut valamilyen alkalmazás?
Gép újratelepítés után szokott még a Windows letölteni és telepíteni magának frissítéseket, ez is belassíthatja a rendszert, főleg a régebbieket.
2/9 anonim válasza:
CPU: ócskáska
RAM: Legalább 16 GB kéne
GPU: gyenge
4/9 anonim válasza:
Az a baj, hogy modern szoftvereket futtatsz rajta. Korabelieket futtass és egyből minden rendben lesz.
5/9 anonim válasza:
#2 Ha nem játszik modern játékékkal egyáltalán nem szempont az erős GPU és a 16 GB RAM.
A proci viszont már tényleg idejétmúlt. OP rendszer milyen?
6/9 A kérdező kommentje:
Windows 10 volt rajta
2023. jún. 15. 00:20
7/9 A kérdező kommentje:
SSD leszedtem és megjavult.. sima hddn van az OP most meg gyors
2023. jún. 15. 00:21
8/9 A kérdező kommentje:
1: kb semmire nem használom, mert ez egy szar :D csak van néha megnézek egy filmet. Nagyon keveset van bekapcsolva.
2023. jún. 15. 00:25
9/9 anonim válasza:
Akkor valószínűleg az SSD haldoklott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!