Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » 28 évesen nagyon levagyok...

28 évesen nagyon levagyok maradva a tech dolgokkal kapcsolatban, azt sem tudtam mi az a Bitlocker mostanáig, illetve mi az a Surface. Hogyan tudnám magamat képezni?

Figyelt kérdés
2023. okt. 17. 20:24
 1/4 anonim válasza:
88%

Ugyanennyi vagyok, de én sem tudom mik ezek.

Olvass informatikai témájú fórumokat, nézz videókat.

(Bár nem értem, aki megvolt eddig is ezek nélkül a fogalmak nélkül, miért kéne hirtelen tudni és tájékozottnak lenni benne gyorsan). Én úgy vagyok ilyenekkel, ha majd hozza az élet, hogy tudnom kell mik ezek, majd utánajárok...

2023. okt. 17. 20:41
 2/4 anonim válasza:

Nézd a fixtv-n a restartot esténként 18:30 kor. Sokat lehet nevetni és néha tanul is valamit az ember :D

Van youtubon is

https://www.youtube.com/watch?v=T1rFs8v-YmI

2023. okt. 17. 21:08
 3/4 anonim ***** válasza:
google
2023. okt. 18. 08:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kell mindent tudni, de ha valami érdekel, rá tudsz keresni, van egy rakás technikai magazin és YouTube-videó. A Surface egyébként a Microsoft hardveres termékcsaládja, első tagja egy asztal volt tudtommal, beépített érintőképernyővel kb. 10-15 éve. Ezt egy Surface Go 2 tableten írom.
2023. okt. 18. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!