NotMangoh kérdése:

ETS 2 Hungary dlc?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Megvettem az ets kettőt, de ugye nem találom benne magyarországot. Nessajtól néztem a gameplay csatornáján, hogy ő Magyarországon játszik, magyar utakkal stb stb

Ezt hol érhetem el?

Vagy legalábbis valaki tudna segíteni, hogy meg kell vennem még valamit, vagy csak egy modra lesz szükségem?

2023. szept. 24. 19:49
 1/8 anonim ***** válasza:

Kelet-Európa DLC-ben van, vagy modokkal:

[link]

"Going East! add-on expands the original Euro Truck Simulator 2 map with new destinations for cargo delivery across Poland, Czech Republic, Slovakia, and Hungary."

2023. szept. 24. 20:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Magyarország és a magyar térkép nem ugyanaz! Hogy a játékban is látszódjon Magyarország a Going East DLC-t kell megvenni. A HungarianMap-et pedig a Restacar-ról lehet letölteni és új profil kell hozzá.
2023. szept. 24. 21:02
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm srácok.

Viszont letöltöttem és beraktam restacarról a magyart, viszont ott csak magyarországon lehet játszani.

Én úgy szeretném megcsinálni, mint nessajnál van, hogy pl Budapestről megy külföldre is (szlovákia, szerbia stb), belinkelem az egyik videóját.

Aki tudja hogy hogyan lehet így megcsinálni mint ami neki van, azzal nagyon sokat segítene és nagyon megköszönném.

https://www.youtube.com/watch?v=iw2Mi1kTAaA

2023. szept. 25. 13:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez nem csak DLC, nála több város van Magyarországon, mint a kiegészítőben. De rögtön az elején ott van a töltőképernyőn hatalmas betűkkel: ProMods. Ez egy térképes mod.
2023. szept. 25. 13:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen, éppen a ProModsot töltöm. Viszont tegnap se, illetve most sem tudom hogy mire való, eddig azért nem töltöttem le. De akkor most letöltöm aztán megpróbálom. De ahhoz amúgy a DLC-t is meg kell vennem?
2023. szept. 25. 14:11
 6/8 anonim ***** válasza:

A játék nem csak hivatalos kiegészítőkkel, de felhasználók által készített egyedi tartalmakkal is kiegészíthető - ezek a modok. Letöltöd, berakod a megfelelő mappába, a játék beolvassa és hozzáadja a játékhoz.

Ha elkezdted letölteni, látnod kellett valamilyen leírást róla, de IGEN, több követelménye is van, a hivatalos DLC-k megvásárlása:

[link]

"You need to have the “Going East! DLC“, “Scandinavia DLC” “Vive la France ! DLC“, “Italia DLC“, “Beyond the Baltic Sea DLC“, “Road to the Black Sea DLC“, and “Iberia DLC” installed to use ProMods."

Ez konkrétan +7 DLC megvásárlása az alapjátékon felül, és ellenőrizni fogja induláskor, mert ezekre épül rá. Ha nincs meg, nem működik.

2023. szept. 25. 14:22
 7/8 A kérdező kommentje:

Az mondjuk erős, ha az összes kell hozzá..

Annyit meg már nem ér szerintem az egész, mivel az kb +40k

2023. szept. 25. 14:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Steam sale alatt kell venni őket, akkor 70-75%-kal le vannak árazva. Ha felveszed őket kívánságlistára, külön értesít az oldal, a kliens, és e-mailben is, hogy most akciós az ára. A 20 eurós DLC-k le szoktak menni 5-6 euróra, a 10 eurósok 3-ra.
2023. szept. 25. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!