Valaki eltudná mondani a gta5 Hungary rp tesztjének a kérdéseit? :) .
Figyelt kérdés
Megszeretném tanulni a vizsga kérdéseire a választ mert kb 5 neap és énis csatlakozok.Fontos lenne hogy amit már eleve a vizsgán tesznek fel kérdéseket arra kaphatnék e választ köszönöm :)2020. júl. 7. 19:33
1/4 anonim válasza:
Tudom, hogy ez a kérdésed ellen megy, de tanulj.
Az 5 nap már egy ideje letelt, de ha fel is vettek puskázással, nem sokáig maradsz, ha megtudják, hogy egy szituációban NONRP-s dolgot csináltál. Ne kockáztass.
2/4 anonim válasza:
Nem értem, valaki elmegyarázná, hogy miért kell egy tesztet végezned, hogy játsszhass? Tesztelik, hogy robot vagy-e, vagy mi?
Sosem GTA-ztam, nem is RP-ztem, de ha ebbe kerül, nem is fogok...
3/4 anonim válasza:
#2 Tesztelik azt, hogy a szabályzatot mennyire tudod. Csak meg kell tanulnod, bár ha bemagolod mikor még soha nem játszottál, vagy csalsz, úgyis kapsz majd jaileket (temp. banokat), hiszen nem tudod a szabályokat, szituációkban ez elég nagy hátrány, hiába tudod bemagolva.
4/4 anonim válasza:
2: Mondjuk fegyvert fognak rád, de alapvetően azt se tudod mi az RP és elszaladsz. Vagy bemész valahová mészárolni, ami szabály ellenes ... Ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!