Hol találom a Hungary rövidítést (HU) kicsiben a laptopon?
Úgy értettem, h ha lefordítok egy oldalt, és egy szó után, pl. összetevők, akkor odaírnám, mint pl ez is: >>>>>>>>> "🇬🇧"
Én pedig a HU-t írnám le.
Köszönöm szépen Anonim a válaszodat!
Kérlek írjál még, hogy tudjam korrigálni az első válaszodra, véletlenül a dislike-ot nyomtam meg. nap folyamán többször is írhatsz, hogy a lepontozást "rendbe tudjam hozni"!
:)
Az volt a gond, hogy aki másodiknak válaszolt nagyon felhúzott és kiírtam neki egy szót nagybetűkkel és szóközökkel, hogy ne törlődjön.
Nem szoktam ezt a szót használni, de direkt provokált. Azt gondoltam, hogy az ő válaszát pontozom le.
A
Nagyon rég nem használtam azt a funkciót a laptopon, ahol megtalálhatóak a különböző írásjelek, és német, orosz, stb betűk. Egyszerűen nem jut eszembe, hogy hol van.
Talán a World-ben található, emlékeim szerint. Ez csak ma jutott eszembe.
Szívesen.
🇬🇧 🇬🇧
🇭🇺 🇭🇺
Ha kell még ilyen-olyan rövidítés, akkor írd le normál betűkkel és megkeresem azokat is.
Amire te gondolsz, az talán a Character Map (Karaktertábla).
De abban nem tudom, hogy ezek benne vannak-e.
Mert én egészen más módon varázsoltam ide...
Nagyon kedves vagy, csak erre az egyre volt szükségem.
Köszönöm szépen!
Így van karaktertábla. Olyan rég alkalmaztam, hogy nem találtam meg, viszont mikor a tanfolyamon tanultuk úgy emlékszem, hogy a World-ben valamelyik fülnél lehet megtalálni.
Most már meg is nézem, hogy hogyan is van ez.
Nekem nem volt türelmem végignyomogatni a AltGr + valamelyik betű kombinációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!