NotMangoh kérdése:
Euro Truck Simulator 2 kormány?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Gondolkodtam rajta hogy megvenném az ETS kettőt, de eszembe jutott hogy van nekem egy XBOX kormányom (Thrustmaster Ferrari 458 RW Xbox 360 (V.4) ) és szeretném tőletek megkérdezni, hogy szerintetek hogyha megveszem a játékot PC-re, akkor tudom-e használni hozzá ezt a kormányt, vagy hagyjam az egészet?2023. szept. 16. 11:56
1/7 anonim válasza:
Dugd össze a kormányt a PC-vel és nézd meg, hogy felismeri-e.
Én egyébként (lehet köpködni), mielőtt megveszem a kinézett játékot, letorrentezem, megnézem hogy fut a gépemen, kompatibilis-e az összes perifériámmal, és ha minden frankó, akkor megveszem.
2/7 anonim válasza:
Steam-en van fent ingyenes demo, kipróbáláshoz elégnek kell lennie. A kamionos játéknál azt szokták ajánlani, hogy 900 fokos elfordulású legyen a kormány, mert ott a parkolásoknál jobban meg kell tekerni néha.
3/7 anonim válasza:
Én úgy tudom, működik, mert sztandard kormány, de nagyon nem lesz kényelmes, kamionos játékhoz szerintem is legalább 720 fokos fordulat ajánlott, de inkább a 900. A tiéd egyszer sem tud körbefordulni.
Demóban próbáld ki, és meglátod, tetszik-e.
4/7 anonim válasza:
Működni fog, de egy rakat szar lesz. 900 fokos kormány kell
5/7 A kérdező kommentje:
Rendben, megpróbálom, mindenkinek köszönöm a segítséget!
2023. szept. 20. 18:33
6/7 A kérdező kommentje:
Mármint a demo verziót megpróbálom, ha szar a kormány, akkor meg majd eldöntöm hogy érdemes lenne-e új kormányt venni. Azt tudni kell hogy kamion függő vagyok.
2023. szept. 20. 18:40
7/7 A kérdező kommentje:
Azóta egyébként megvettem, tényleg szar és kéne a 900 vagy a 720-as kormány, de egyenlőre jó lesz ez!:D
2024. febr. 3. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!